طرز تهیه حلوا کاستارد با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه حلوا کاستارد را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه حلوای خامه ای
حلوای خامه ای یا خامه تخم مرغ یکی از انواع حلوای بین المللی خوشمزه است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه حلوای خامه ای برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای حلوا خامه ای | |
پودر خامه تخم مرغ | 1 فنجان |
اب | 3 فنجان |
قند | 1 و ¼ فنجان |
گل سرخ | ½ فنجان |
کره | 4 قاشق غذاخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
گردو و بادام خلال شده | کافی |
طرز تهیه حلوای خامه ای
مرحله اول
برای تهیه یک حلوای خامه ای خوشمزه ابتدا یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس شکر و آب را به تابه اضافه کنید. سپس خوب هم می زنیم تا شکر در آب حل شود و به صورت شربت درآید.
مرحله دوم
در این مرحله بعد از غلیظ شدن شربت آن را از روی حرارت برداشته سپس می گذاریم خنک شود. سپس کرم پودر را در ظرف نچسب بریزید سپس آب را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم پودر در آب حل شود.
سطح سوم
حالا مخلوط خامه پودر و آب را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس با قاشق چوبی مدام هم بزنید تا مواد به غلظت دلخواه برسند. توجه داشته باشید خامه پودر را به هم زدن ادامه دهید تا جا بیفتد.
مرحله چهارم
بعد از 10 دقیقه شربت را کم کم به مخلوط خامه اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه مدام هم می زنیم تا مواد یکدست و شفاف شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله گلاب و هل را برای طعم بهتر حلوا اضافه می کنیم سپس خوب هم می زنیم تا عطر گلاب و هل گرفته شود. سپس برای تزیین، گردو و بادام را به خامه حلوا اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
مرحله ششم
در آخر حلوای خامه ای را در ظرف بریزید و بگذارید ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بماند. سپس حلوا را از یخچال خارج کرده و به شکل دلخواه برش داده و در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو کنید. نوش جان.
5
2