طرز تهیه خوراک بامیه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خوراک بامیه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه غذای بامیه
بامیه یکی از غذاهای خوش طعم و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و به دلیل خواص فراوان بامیه بسیار مقوی و پرطرفدار است.این غذای خوشمزه و ساده با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه غذای بامیه برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بامیه پاک شد | نیم کیلو |
سیب زمینی متوسط | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
آب لیمو یا آب | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 3 قرص |
پیاز متوسط | 1 قطعه |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه و دارچین | کافی |
طرز تهیه غذای بامیه
مرحله اول
من آماده می کنم غذای بامیه ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس پیاز را اضافه کرده و حرارت را کم کنید و پیاز را تفت دهید تا سبک شود و سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید. اضافه کردن.
مرحله دوم
سپس زردچوبه را کمی تفت دهید تا رنگ آن باز شود و پیاز طلایی شود، سپس سیر را با رنده ریز رنده کنید یا نگینی خرد کنید و در ماهیتابه بگذارید و با پیاز تفت دهید تا عطر سیر خوب پخش شود، درست کنید. دقت کنید که حرارت کم باشد تا سیر نسوزد.
سطح سوم
حالا بامیه هایی را که از آب اضافی شسته و خشک کرده اید به پیاز اضافه کنید و با پیاز خیلی کم تفت دهید، دم بامیه ها را زیاد نبرید چون لعاب جدا می شود و ظاهر غذا خراب می شود و لزج و همچنین طعم .او تغییر می کند.
مرحله چهارم
سپس گوجه ها را شسته و روی رنده ریز رنده می کنیم تا کاملا پوره و له شوند سپس در ماهیتابه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب گوجه فرنگی کمی جمع شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب تغییر کند. و بوی آن ناپدید می شود.
مرحله پنجم
سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشویید و چهار تکه کنید و به مواد اضافه کنید و سپس 3 پیمانه آب روی مواد بریزید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید 2 ساعت روی حرارت متوسط با هم بپزند و مواد را مخلوط کنید. خوب
مرحله ششم
سپس نمک و فلفل و دارچین را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر دارچین پخش شود و کاملا با مواد مخلوط شود سپس برای مزه دار شدن غذا مقداری آب یا آب لیموی تازه داخل غذا بریزید و بگذارید چند دقیقه بجوشد. ، سپس از روی حرارت بردارید.
نکته: به جای آب می توانید از شاهی بدون دانه یخ زده استفاده کنید.
مرحله هفتم
سپس ظرفی که خوب پخته شده را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با چند برگ نعناع و شوید و ریحان تازه و چند تکه لیموی تازه و با نان و سبزی تازه و زیتون و ترشی و انواع آن تزیین کنید. دارچین، یک وعده غذایی ساده است. خدمت
5
2