آشپزی

طرز تهیه خوراک سوسیس هندی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سوسیس هندی

سوسیس هندی یکی از غذاهای لذیذ و ساده است که طعم بی نظیری دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود، شما می توانید این غذای سریع مقوی را زمانی تهیه کنید که زمان کافی برای تهیه غذاهای وقت گیر ندارید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه سوسیس هندی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات لازم برای 2-3 نفر
سوسیس 2 تا 3 عدد
پیاز بزرگ 1 قطعه
فلفل 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه کافی
فلفل سیاه و پاپریکا کافی
آویشن کافی

طرز تهیه سوسیس هندی

تهیه پیاز و فلفل

برای تهیه سوسیس هندی خوشمزه ابتدا پیاز را پوست گرفته و بشویید و برش دهید و کنار بگذارید سپس فلفل را تمیز کرده و خرد کنید سپس پیاز و فلفل خرد شده را در تابه یا ظرف دیگری بریزید و بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید. آنها

پختن پیاز و فلفل

سپس درب تابه یا قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم بگذارید خوب بپزد و نرم شود و آب داخل تابه جمع شود، پخت پیاز و فلفل طولی نمی کشد و یک ربع تا بیست خوب پخته می شود. دقیقه، پس از آن ظرف را از روی حرارت بردارید.

سوسیس سرخ کردنی

در این مدت در ماهیتابه دیگری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود سپس سوسیس ها را در روغن داغ بریزید و سرخ کنید، می توانید به قطعات کوچک برش دهید تا خوب سرخ شوند.

پیاز و فلفل را با پوره گوجه فرنگی سرخ کنید

وقتی پیاز و فلفل پخته شد در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم با روغن خوب تفت دهید سپس کمی پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رنگ آن تیره شود. بودن

ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید

سپس سوسیس های سرخ شده را به مخلوط پیاز و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر و طعم آن مخلوط شود سپس کمی نمک و زردچوبه و فلفل روی مواد بریزید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها در مایه پخش شود. مخلوط

فلفل قرمز و آویشن را اضافه کنید و تفت دهید

با توجه به ذائقه و ذائقه خود می توانید مقداری پودر فلفل قرمز و آویشن به مواد اضافه کنید و تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس یک عدد گوجه فرنگی را شسته و حلقه ای برش دهید و در ظرف مناسبی قرار دهید. گلدان ظرف .

سوسیس هندی را تزیین و سرو کنید

مقداری خیارشور را حلقه ای برش دهید و با گوجه فرنگی بچینید سپس سوسیس هندی را در ظرف مناسبی بریزید و با نان باگت تازه، گوجه فرنگی، خیارشور، سس کچاپ، دارچین و سایر تزیینات سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا