طرز تهیه خوراک سوسیس هندی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سوسیس هندی
سوسیس هندی یکی از غذاهای لذیذ و ساده است که طعم بی نظیری دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود، شما می توانید این غذای سریع مقوی را زمانی تهیه کنید که زمان کافی برای تهیه غذاهای وقت گیر ندارید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه سوسیس هندی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات لازم برای 2-3 نفر | |
سوسیس | 2 تا 3 عدد |
پیاز بزرگ | 1 قطعه |
فلفل | 1 قطعه |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل سیاه و پاپریکا | کافی |
آویشن | کافی |
طرز تهیه سوسیس هندی
تهیه پیاز و فلفل
برای تهیه سوسیس هندی خوشمزه ابتدا پیاز را پوست گرفته و بشویید و برش دهید و کنار بگذارید سپس فلفل را تمیز کرده و خرد کنید سپس پیاز و فلفل خرد شده را در تابه یا ظرف دیگری بریزید و بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید. آنها
پختن پیاز و فلفل
سپس درب تابه یا قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم بگذارید خوب بپزد و نرم شود و آب داخل تابه جمع شود، پخت پیاز و فلفل طولی نمی کشد و یک ربع تا بیست خوب پخته می شود. دقیقه، پس از آن ظرف را از روی حرارت بردارید.
سوسیس سرخ کردنی
در این مدت در ماهیتابه دیگری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس سوسیس ها را در روغن داغ بریزید و سرخ کنید، می توانید به قطعات کوچک برش دهید تا خوب سرخ شوند.
پیاز و فلفل را با پوره گوجه فرنگی سرخ کنید
وقتی پیاز و فلفل پخته شد در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم با روغن خوب تفت دهید سپس کمی پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رنگ آن تیره شود. بودن
ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید
سپس سوسیس های سرخ شده را به مخلوط پیاز و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر و طعم آن مخلوط شود سپس کمی نمک و زردچوبه و فلفل روی مواد بریزید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها در مایه پخش شود. مخلوط
فلفل قرمز و آویشن را اضافه کنید و تفت دهید
با توجه به ذائقه و ذائقه خود می توانید مقداری پودر فلفل قرمز و آویشن به مواد اضافه کنید و تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس یک عدد گوجه فرنگی را شسته و حلقه ای برش دهید و در ظرف مناسبی قرار دهید. گلدان ظرف .
سوسیس هندی را تزیین و سرو کنید
مقداری خیارشور را حلقه ای برش دهید و با گوجه فرنگی بچینید سپس سوسیس هندی را در ظرف مناسبی بریزید و با نان باگت تازه، گوجه فرنگی، خیارشور، سس کچاپ، دارچین و سایر تزیینات سرو کنید.