طرز تهیه خوراک مرغ آسیایی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خوراک مرغ آسیایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
نحوه تهیه آن خوراک مرغ آسیایی
غذای مرغ آسیایی یکی از غذاهای خوش طعم و لذیذ است که به روش های مختلف با سبزیجات مختلف بسیار آسان تهیه می شود، این غذای رژیمی گزینه بسیار مناسبی برای کسانی است که زمان کافی برای تهیه غذای زمان بر ندارند. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه غذا برای جوجه های آسیایی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
سینه مرغ | نصف 1 عدد |
پودر سیر و پودر پیاز | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه و پاپریکا | 1/2 قاشق چایخوری |
بذر گشنیز | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | کافی |
هویج | 2 عدد |
گل كلم | تا 1 فنجان |
قارچ | 10 عدد |
کدو سبز | 2 عدد |
فلفل های رنگارنگ | نصف 1 عدد |
سس سویا | 4 تا 5 قاشق غذاخوری |
سس صدف | 2 قاشق غذاخوری |
نعناع تازه، ریحان و شوید برای تزیین خوراک مرغ آسیایی | کافی |
طرز تهیه غذا برای جوجه های آسیایی
مرحله 1: سینه مرغ را برش بزنید و ادویه ها را با آن مخلوط کنید
ابتدا سینه های مرغ را به اندازه های کوچک و مناسب برش دهید و در ظرفی بریزید سپس ادویه ها را که شامل پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، فلفل قرمز و دانه گشنیز می شود، روی ورقه های مرغ بریزید و با آنها مخلوط کنید. عطر و طعم ادویه ها را پخش کنید.
مرحله دوم: فیله های مرغ را نمک بزنید
سپس به تکه های مرغ کمی نمک اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید چون وقتی نمک میزنید سس سویا شور است مراقب باشید زیاد نمک نزنید چون طعم مرغ شور می شود سپس مرغ و ادویه ها را خوب مخلوط کنید تا طعم دار شوند. .
مرحله سوم: روی ظرف را بپوشانید و مرغ ها را در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند
وقتی ادویه ها و مرغ را خوب با هم مخلوط کردید، در ظرف را بپوشانید، سپس فیله های مرغ را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا فیله های مرغ کاملا طعم دار شوند، پس از آن زمان مرغ ها را دوباره با هم از یخچال خارج کنید. مخلوطش کن
مرحله 4: برش های مرغ را در تابه سرخ کنید
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس تکه های مرغ را در تابه بریزید و به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید تا همه قسمت های آن ها خوب سرخ شده و طلایی شوند. با سر پایین
مرحله 5: هویج ها را به صورت گرد برش دهید
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و از روی حرارت بردارید و از طرف دیگر مرغ ها را بگذارید سپس سبزی هایی را که انتخاب کرده اید مطابق ذائقه و ذائقه خود آماده کنید و هویج ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه های متوسط برش دهید.
مرحله 6: هویج را در آب جوش بپزید
سپس هویج ها را در قابلمه ای بریزید و مقداری آب روی آن بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید هویج سه دقیقه با آب بجوشد و بافت آن نرم شود به طور کلی سبزی هایی که بافت سفت تری دارند ابتدا باید آب پز شوند. از کمی جوش استفاده کنید.
مرحله 7: گل کلم را در آب جوش بپزید
سپس گل کلم را به قطعات کوچکتر برش دهید و بشویید، سپس در قابلمه را بگذارید، آب جوش را اضافه کنید، روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید گل کلم 2-3 دقیقه در آب بجوشد و بافت آن نرم شود.
مرحله هشتم: هویج را سرخ کنید
بعد از اینکه هویج و گل کلم در آب پخت، قابلمه ها را از روی حرارت بردارید، آبکش کنید، بگذارید خشک شوند، سپس در تابه ای کمی روغن بریزید، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس هویج را اضافه کنید. . در تابه و سرخ کنید.
مرحله 9: هویج ها را از ماهیتابه خارج کنید
هویج را حدود 1-2 دقیقه تفت دهید تا بافت نرم شود و رنگ آن طلایی شود سپس هویج ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شوند، هویج ها نیازی به سرخ شدن زیاد ندارند. داده شده
مرحله 10: گل کلم را در تابه سرخ کنید
سپس گل کلم ها را در تابه بریزید، یکی دو دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن ها از بین برود و بافت آن کمی نرم شود، پس از تفت دادن آن را از تابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید تا حرارت کمتر شود.
مرحله 11: کدو سبز برش خورده را بپزید
سپس کدوهای شسته و خشک شده را به صورت نوارهای نازک برش داده و در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند و خام بیرون بیایند، کدوها را یکی دو دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید. سرخ کنید تا بافت آنها نرم شود.
مرحله دوازدهم: قارچ ها را سرخ کنید
سپس قارچ های شسته و خشک شده را در تابه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها سیل نیابند، یکی دو دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند، سپس قارچ ها را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید تا داغ شوند. کاهش خواهد یافت.
مرحله 13: قارچ های بزرگتر را خرد کرده و سرخ کنید
در این روش پخت از قارچ های ریز استفاده کنید و بدون بریدن کامل داخل تابه بریزید و سرخ کنید اما اگر از قارچ درشت استفاده می کنید آن ها را از وسط نصف کنید تا تمام قسمت های قارچ کاملا پخته و نرم شوند.
مرحله چهاردهم: تمام سبزیجات را با هم مخلوط کرده و فلفل دلمه ای را خرد کنید
سپس تمام سبزیجات تفت داده شده، هویج، گل کلم، قارچ و کدو سبز را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، همه سبزی ها را با هم مخلوط کنید، سپس فلفل را که شسته و خشک کرده اید اضافه کنید، به صورت نوارهای نازک برش دهید. .
مرحله 15: فلفل دلمه ای و مرغ را به سبزیجات اضافه کنید
فلفل رنگی را روی سبزی ها بریزید، کمی تفت دهید تا عطر و طعم آن به سبزیجات کشیده شود، سپس برش های مرغ سرخ شده را به سبزی اضافه کنید، با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم همه مواد کاملا با هم ترکیب شود. بیا با هم بخوریم
مرحله 16: سس سویا و سس صدف را به سبزیجات و مرغ اضافه کنید
سپس مقداری سس سویا را روی همه مواد بریزید، مقداری سس صدف را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و سس ها به خوبی با سبزیجات ترکیب شوند.
مرحله هفدهم: همه مواد را با هم سرخ کنید
سبزیجات و مرغ را حدود 5 دقیقه با سس سویا و سس صدف تفت دهید و با هم هم بزنید تا طعم همه مواد با هم ترکیب شود و سبزیجات معطر شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا حرارت را کمی کم کنید.
مرحله 18: غذای مرغ آسیایی را تزئین و سرو کنید
سپس خوراک مرغ آسیایی را در ظرف مناسبی بریزید و با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزیین کنید، سپس این غذای گیاهی خوشمزه را به عنوان پیش غذا یا یک غذای مقوی با انواع دارچین و چاشنی ها سرو کنید.
5
2