طرز تهیه خوراک گل کلم با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خوراک گل کلم را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه غذای گل کلم
غذای گل کلم یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه غذای گل کلم برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
پیاز | 1 قطعه |
سینه مرغ | 400 گرم |
سیب زمینیها | 2 عدد وسط |
زردچوبه | 2 قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل | 1 قاشق چایخوری |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
فلفل | ½ فلفل سیاه |
هویج | 2 عدد |
پودر فلفل قرمز | نوک یک قاشق چای خوری |
نمک | 3 قاشق غذاخوری |
گل كلم | 300 گرم |
فلفل قرمز | 2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه غذای گل کلم
مرحله اول
برای تهیه مجلسی گل کلم ابتدا سینه مرغ را مکعبی خرد کرده سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و به صورت مکعبی خرد کنید. سپس گوجه ها را می شوییم.
مرحله دوم
حالا گوجه ها را نگینی خرد می کنیم، سپس هویج ها را می شوییم و پوست آن ها را جدا می کنیم و به صورت چرخی خرد می کنیم. سپس گل کلم را به قطعات دلخواه برش می دهیم سپس می شوییم.
سطح سوم
در این مرحله گل کلم را در آبکش بریزید سپس اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود. سپس فلفل را شسته سپس نگینی خرد می کنیم و پوسته های پیاز و سیر را جدا می کنیم و خوب می شوییم.
مرحله چهارم
حالا پیاز و سیر را درشت خلال می کنیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس مقداری روغن مایع داخل تابه بریزید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شفاف شود سپس سینه مرغ را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس سیب زمینی ها را به سینه مرغ اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله ششم
حالا زردچوبه را به سینه مرغ اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا زردچوبه سرخ شود. بعد رب گوجه فرنگی را به سینه مرغ اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و رنگ آن روشن شود.
مرحله هفتم
در این مرحله گوجه فرنگی و فلفل را به غذا اضافه کنید و هم بزنید. سپس سیر را به همراه هویج و فلفل قرمز و نمک به غذا اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.
مرحله هشتم
حالا گل کلم را به همراه فلفل قرمز به غذا اضافه می کنیم سپس هم می زنیم و ۲ پیمانه آب جوش به غذا اضافه می کنیم. سپس درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم غذا به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزد.
مرحله نهم
سرگرمی روز بعد از این مدت قابلمه را از روی اجاق برداشته سپس غذا را در ظرف مورد نظر می ریزیم. در آخر غذای گل کلم را با نان یا برنج تازه بنا به ذائقه خود سرو می کنیم. نوش جان.
5
2