آشپزی

طرز تهیه خورشت دروغگو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت خورش دروغگو

طرز تهیه خورش دروغگو بسیار ساده و راحت است و نیاز به مواد خاصی ندارد. این خورش ترکیبی جالب از سبزیجات و طعم ایرانی است که می تواند یک شام خوشمزه و مقوی را برای شما فراهم کند. بیایید نگاهی به مواد مورد نیاز بیاندازیم و ببینیم چگونه می توانیم این خورش را به بهترین شکل ممکن درست کنیم.

برای تهیه کاسه، ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس می کنیم تا نفخ آن برطرف شود. سپس پیاز و کدو را خرد کرده و سرخ می کنیم. لوبیا، آب، گردوی آسیاب شده و رب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. سبزیجات معطر را سرخ می کنیم و ترب خشک و ادویه را اضافه می کنیم. در نهایت وقتی خورش غلیظ و غلیظ شد، آماده سرو است. این خورش زعفران خوشمزه را بخورید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

محتویات اصلی اندازه ی
لوبیا چیتی 1/2 فنجان
کدو حلوایی (به جای کدو سبز) 1 قطعه
گردو آسیاب شده 4 اتاق غذاخوری
پیاز خرد شده 2 عدد
مواد دیگر اندازه ی
رب انار 1 اتاق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 اتاق غذاخوری
سبزیجات خورشتی خرد شده (جعفری، گشنیز، پیازچه) 3/4 فنجان
نعنا خشک 1 اتاق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه کافی

طرز پخت خورش دروغگو

مرحله 1: لوبیا چیتی را آماده کنید

ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا تورم آن برطرف شود. به این ترتیب حبوبات بهتر پخته و زودتر نرم می شوند.

مرحله 2: پیاز و کدو تنبل را خرد کنید

پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. کدو تنبل را پوست بگیرید و به مکعب برش دهید. این دو ماده در تهیه خورش بعدا نقش مهمی خواهند داشت.

مرحله 3: پیاز و کدو تنبل را سرخ کنید

در قابلمه ای مناسب پیاز خرد شده را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا پیاز شفاف شود. سپس کدو حلوایی خرد شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا نرم شود.

مرحله 4: لوبیا چیتی و آب را اضافه کنید

بعد از تفت دادن پیاز و کدو حلوایی، لوبیاها را به قابلمه اضافه کنید و 4 پیمانه آب اضافه کنید. اجازه دهید حبوبات کاملا بپزند و نرم شوند. این مرحله ممکن است کمی طول بکشد.

مرحله 5: تفت دادن گردو و رب

گردوها را در تابه ای روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود. سپس پوره گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کرده و همه مواد را تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند.

مرحله 6: گیاهان معطر را اضافه کنید

سبزی های خرد شده را به تابه دیگری منتقل می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم تا رنگ آنها کاملا تغییر کند و سبزی ها کمی سیاه شوند، اما مراقب باشید نسوزند.

مرحله 7: نعنا و ادویه جات را اضافه کنید

در پایان پخت خورش را با جوجن خشک به همراه نمک و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم. این ادویه ها به طعم و عطر خورش کمک می کنند.

مرحله 8: پخت را تمام کنید

اجازه دهید خورش خوب جا بیفتد و کره دم بکشد. سپس وقتی خورش غلیظ شد و جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله 9: سرو کنید

خورش زعفران را با سس زعفران سرو کنید و از این غذای خوشمزه و سنتی لذت ببرید. نوش جان!

آموزش غذاهای نوردیک!

  • طرز تهیه خورش لوس دختر; غذاهای شمالی بسیار خوشمزه
  • طرز تهیه خورش بادمجان خاص و خوشمزه به سبک شمالی
  • طرز تهیه پامادور فوق العاده خوشمزه و ساده به روش سنتی راشی!
  • طرز تهیه خورش انار خوشمزه مرحله به مرحله

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا