آشپزی

طرز تهیه خورش غوره بادمجان +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت خورش بادمجان

خورش بادمجان یکی از غذاهای لذیذ و قدیمی ایرانی است که در دستورهای مختلفی تهیه می شود و طرفداران زیادی در بین مردم دارد تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز پخت خورش بادمجان برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بادمجان 3 عدد وسط
پیاز 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
گوشت بره و گوسفند 300 گرم
آب انگور ترش ⅓ فنجان
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه کافی

طرز پخت خورش بادمجان

مرحله اول

من آماده می کنم خورش بادمجان خوشمزه در ابتدای کار پیاز را نگینی خرد کنید سپس قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا پیاز را خوب تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس گوشت را مکعبی درشت خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. سپس گوشت را می پزیم تا رنگ آن تغییر کند و کاملا سرخ شود.

سطح سوم

وقتی گوشت سرخ شد، مقداری زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شده و رنگ آن روشن شود. سپس حدود 3 پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا گوشت به مدت 2 ساعت کاملا بپزد. در همین حین بادمجان ها را بشویید و پوست آن را کاملا جدا کنید سپس به مدت 30 دقیقه در یک کاسه آب نمک قرار دهید.

مرحله پنجم

پس از گذشت این مدت، بادمجان ها را از ظرف خارج کرده و با دست فشار دهید تا تلخی آنها کاملا از بین برود. حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع به تابه اضافه کنید.

مرحله ششم

سپس بادمجان ها را در تابه می ریزیم و خوب سرخ می کنیم. بعد از ۲ ساعت بادمجان های سرخ شده را به همراه مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله اجازه دهید خورش به مدت 15-20 دقیقه روی آتش بماند تا کاملا جذب شود. بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت برداشته و خورش را در ظرف مورد نظر می ریزیم سپس برنج را برای همه سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا