طرز تهیه خورش متنجن با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورش متنجن را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه خورش تنجان
خورش مندجان یکی از خورش های خوشمزه و اصیل گیلانی است که شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد و به روش های مختلفی تهیه می شود.این خورش خوشمزه برای سرو بسیار مناسب است و طرفداران زیادی دارد. به آموزش آشپزی طرز تهیه خورش مانتانجن کامل و مرحله به مرحله و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
جوجه | 5 تکه |
گردو | 200 گرم |
رب انار ترش | 1 قاشق غذاخوری ch |
کشمش پیلویی | 50 گرم |
زردآلو | 15 عدد |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه | کافی |
گلپر | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه خورش تنجان
مرحله اول
ابتدا مقداری گردو را در آسیاب بریزید و کاملا چرخ کنید و در صورت در دسترس نبودن آسیاب می توانید از آسیاب برقی یا دستی استفاده کنید و گردوها را پودر کنید سپس مقداری رب انار به آنها اضافه کنید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
وقتی پودر گردو کاملا با رب انار مخلوط شد، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گردو داغ شود و روغن را اضافه کنید، سپس مقداری آب یخ روی مخلوط بریزید و هم بزنید و اجازه دهید مخلوط داغ شود و دوباره بجوشد.
سطح سوم
مقدار دیگری آب یخ به مواد اضافه کنید و بگذارید داغ شود، در ظرف را ببندید و اجازه دهید مخلوط به مدت نیم ساعت بجوشد و بجوشد سپس سه فنجان دیگر آب یخ به غذا اضافه کنید و سپس در ظرف را ببندید.
مرحله چهارم
سپس 3 ساعت دیگر اجازه دهید مواد خورش با هم بپزند و در این مدت تکه های مرغ را در ظرفی بریزید، بنا به ذائقه خود می توانید از سینه یا پای مرغ استفاده کرده و به قطعات کوچک برش دهید.
مرحله پنجم
سپس مقداری نمک و فلفل و زردچوبه روی مرغ ها بریزید و روی تکه های مرغ را کاملا با این ادویه ها بپوشانید و سپس آنها را در یخچال بگذارید و بگذارید یک ساعت با هم مزه دار شوند و سپس مرغ ها را از یخچال خارج کنید.
مرحله ششم
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و سپس تکه های مرغ را داخل آن بریزید و سرخ کنید و وقتی یک طرف مرغ ها قرمز و طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها قرمز شود. و طلایی
مرحله هفتم
سپس تکه های مرغ سرخ شده را در ساعت آخر پخت خورش به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا خوب با هم بپزند و طعم و عطر خورش به خورد مرغ ها برود و در این فاصله مقداری کشمش را تمیز کرده و بشویید. تا زمانی که نرم شوند.
مرحله هشتم
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، کشمش ها را داخل آن بریزید و سرخ کنید، سپس مقداری کیسین در تابه بریزید و کمی تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید. .
مرحله نهم
سپس در نیم ساعت آخر پخت، خورش را از قابلمه خارج کرده و مقداری نمک، فلفل و پودر برگ بو که یک افزودنی عالی به این خورش است به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و همه مواد با هم خوب بپزند. و انجام شد.برخیز
مرحله دهم
سپس کشمش و زردآلو تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه را ببندید و نیم ساعت دیگر اجازه دهید همه مواد بپزند و خورش جا بیفتد و آماده است سپس در قابلمه را ببندید و از روی حرارت بردارید.
مرحله یازدهم
سپس خورش منتنجان را در ظرف مناسبی بریزید و در ظرفی دیگر برنج زعفرانی را که در این فاصله پخته شده قرار دهید و این غذای خوش طعم و لذیذ را با سالاد و ترشی و انواع غذاهای چینی و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.
5
2