آشپزی

طرز تهیه خورش مرغ و گردو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت خورش مرغ و گردو

خورش مرغ و گردو یکی از خورش های لذیذ و خوش طعمی است که تهیه آن بسیار آسان است.این خورش را می توانید با مواد موجود به روش های مختلف تهیه کنید.خورش مرغ و گردو برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز پخت خورش مرغ و گردو برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
فیله مرغ 4 عدد
پیاز گرانبها خرد شده 1 قطعه
آلو 10 عدد
رب انار 1 قاشق غذاخوری
گردو 5 تکه
زعفران کافی
نمک و زردچوبه کافی
فلفل سیاه و پودر سیر کافی

طرز پخت خورش مرغ و گردو

مرحله 1: تهیه مواد اولیه

ابتدا فیله های مرغ را به اندازه های دلخواه و به صورت مکعبی خرد کنید، پیاز را پوست بگیرید، بشویید، نگینی خرد کنید، در تابه ای کمی روغن بریزید، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.

مرحله 2: پیاز را سرخ کرده و ادویه ها را اضافه کنید

سپس پیاز را در روغن تفت دهید تا سبک شود، سپس مقداری ادویه شامل نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها در مواد پخش شود، سپس مقداری پودر سیر داخل تابه بریزید. بچشید و سرخ کنید. بدهید

مرحله 3: فیله مرغ را سرخ کرده و آلوها را اضافه کنید

سپس فیله های مرغ برش خورده را در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند، سپس مقداری آلو را بشویید، می توانید به سلیقه خود از یک نوع یا دو نوع مختلف استفاده کنید، سپس در تابه بریزید و کمی تفت دهید.

مرحله چهارم: انار، گردو و رب زعفران را اضافه کنید

سپس مقدار رب انار را به مخلوط مواد اضافه کرده، هم بزنید تا کاملا یکدست شود، سپس مقداری گردو را در تابه ریخته، تفت دهید تا نرم شود تا روغن گردو گرفته شود، سپس مقداری زعفران روی مواد بریزید، خوب مخلوط کنید.

مرحله 5: آب را اضافه کنید و خورش را بپزید

مقدار زعفران بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد، هر چه بیشتر باشد خورش خوشمزه تر می شود، سپس مقداری آب روی مواد بریزید، همه مواد را خوب مخلوط کنید، در قابلمه را محکم ببندید، بگذارید با حرارت ملایم بپزد. پختن

مرحله ششم: خورش مرغ و گردو را تزیین و سرو کنید

بعد از حدود یکی دو ساعت که خورش کاملا پخت و آماده شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و سپس خورش را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با چند برگ نعنا و ریحان در ظرف دیگری تزئین کنید. برنج را با زعفران تزیین کنید و در آخر خورش مرغ و گردو را به عنوان یک غذای خوش طعم و لذیذ با سالاد، ترشی، انواع دارچین و تزیین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا