آشپزی

طرز تهیه خورش کرفس با لوبیا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خورش کرفس با حبوبات

سلام به همه دوستان امروز میخوام طرز تهیه خورش لوبیا کرفس رو یاد بگیرم. این غذای خوشمزه که با تغییرات جزئی در مواد اصلی و ادویه ها طعم متفاوتی دارد، می تواند انتخابی عالی برای یک شام خانوادگی باشد. پس بیایید نگاهی به مواد لازم بیاندازیم و آماده سازی را شروع کنیم.

برای تهیه خورش لوبیا کرفس ابتدا لوبیاها را از شب قبل خیس کنید. سپس پیاز و گوشت را تفت می دهیم و سبزی خرد شده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. لوبیا، رب گوجه فرنگی و زعفران را اضافه کرده و خورش را با چند لیوان آب جوش تفت دهید. در آخر نمک و آب را اضافه کنید و اجازه دهید خورش کمی سفت شود. این خورش خوشمزه را با برنج سرو کنید و نوش جان کنید.

مواد اولیه برای 4 نفر اندازه ی
گوشت خورشتی 250 گرم
کرفس 250 گرم
سبزیجات بخارپز (جعفری، جعفری، برگ کرفس) 250 گرم
لوبیا چیتی 1 فنجان
مواد دیگر اندازه ی
پیاز 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز کافی
هندوانه 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه خورش کرفس با حبوبات

مرحله 1: آماده کردن لوبیا

ابتدا لوبیا یا لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا تورم حبوبات برطرف شود. این کار کمک می کند تا حبوبات بهتر آسیاب شوند و زمان پخت کمتر شود.

مرحله 2: سبزیجات را برش داده و تفت دهید

سبزیجات خورشتی شامل پیازچه، جعفری و برگ کرفس را ریز خرد کنید. سپس کرفس را تمیز کرده، برگ و ساقه آن را جدا کرده و خرد کنید. این سبزی ها را در تابه ای با کمی روغن سرخ کنید تا بوی خامی آن ها گرفته شود.

مرحله 3: پیاز و گوشت را سرخ کنید

پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه ای با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی و نرم شود. سپس گوشت خورشتی را اضافه کرده و با پیاز و کمی فلفل سیاه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کاملا سرخ شود.

مرحله 4: سبزیجات و لوبیا را اضافه کنید

سبزیجات تفت داده شده را به همراه لوبیاهای خیس شده به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله 5: رب و زعفران را اضافه کنید

پوره گوجه فرنگی را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن روشن شود و بوی خامی آن از بین برود. سپس مقداری زعفران آب پز شده به آن اضافه کنید تا عطر آن به خورش برسد.

مرحله ششم: آب را اضافه کرده و خورش را بپزید

چند فنجان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و خورش را بجوشانید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش آرام آرام بپزد تا گوشت و حبوبات کاملا پخته و نرم شوند.

مرحله 7: نمک را اندازه بگیرید و آب اضافه کنید

وقتی گوشت و حبوبات کاملاً پخته شد، به اندازه کافی نمک اضافه کنید. در این مرحله آبغوره یا آب پرتقال را به خورش اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر اجازه دهید تا خورش بپزد تا طعم ها خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله 8: سرو کنید

بعد از اینکه خورش جا افتاد و آماده شد، آن را با برنج سفید داغ سرو کنید. نوش جان! دوستان عزیز می توانید این خورش خوشمزه را با هر نوع حبوباتی به سلیقه خود درست کنید!

خورش ها را بیشتر بدانید!

  • طرز تهیه خورش کرفس با مرغ، به روشی متفاوت و خوشمزه!
  • طرز تهیه خورش کرفس رستورانی خوشمزه مرحله به مرحله
  • طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه مرحله به مرحله
  • طرز تهیه خورش تره فرنگی خوشمزه مرحله به مرحله
  • طرز تهیه خورش ساده ریواس کردی مرحله به مرحله

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا