طرز تهیه خورش کرفس با مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خورش کرفس با مرغ
خورش کرفس مرغ یکی از خورش های خوشمزه، خوش طعم و اصیل گیلانی است که تهیه آن بسیار آسان است، این خورش خوشمزه که طرفداران زیادی دارد را می توان به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه و سرو کرد. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه خورش کرفس با مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
یک ساقه کرفس | حداقل 6 عدد کامل |
جوجه | 4 قطعه، ران یا سینه |
پیاز خرد شده یا ناگینی سرخ شده | 2 عدد |
لوبیا خام یا خشک، از قبل خیس شده | 150 گرم |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری نمک |
نمک و فلفل | به اندازه ای که لازم است |
آب لیمو ترش | 3 قاشق غذاخوری |
برنج | کافی |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
زعفران برای تزیین | کافی |
طرز تهیه خورش کرفس با مرغ
مرحله 1: تکه های مرغ را در قابلمه قرار دهید
ابتدا تکه های مرغ را که می توانید از ساق یا سینه مرغ استفاده کنید داخل قابلمه بریزید، مقداری آب بریزید، سپس مقداری نمک و زردچوبه اضافه کنید، سپس در قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، در قابلمه را ببندید.
مرحله 2: مرغ ها را بپزید و سرخ کنید
جوجه ها را حدود 1 ساعت می گذاریم تا برشته شوند و آماده می شوند، وقتی مرغ ها خوب پخته شدند، در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس مرغ ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. . نقاشی شده
مرحله 3: پیاز را بشویید و خرد کنید
سپس تکه های مرغ را دوباره در ماهیتابه بریزید تا خوب سرخ شوند و از طرف دیگر وقتی مرغ ها سرخ شدند آنها را در تابه بریزید و پیاز را پوست بگیرید و بشویید و نگینی خرد کنید سپس در همان ماهیتابه مقداری روغن بریزید.
مرحله چهارم: پیاز و زردچوبه را سرخ کنید
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن آن داغ شود، سپس پیاز را در تابه قرار دهید، تفت دهید تا سبک و شفاف شود، سپس کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید، زردچوبه را کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود و پیاز طلایی است
مرحله 5: تفت دادن لوبیا چیتی
سپس باقالی تازه را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید، اگر لوبیا تازه نبود از لوبیا خشک استفاده کنید، مقداری حبوبات را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آن برطرف شود و حبوبات در زمان پخت زودتر بپزند. آماده شدن
مرحله 6: ساقه های کرفس و پوره گوجه فرنگی را تفت دهید
در مرحله بعد مقداری ساقه کرفس را که از قبل شسته اید به قطعات کوچک برش دهید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس کمی رب گوجه فرنگی روی مواد بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. رب گوجه فرنگی برداشته می شود و رنگ آن روشن می شود. .
مرحله هفتم: ادویه ها را اضافه کنید و مواد را بپزید
سپس مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید تا خوب مخلوط شوند، سپس مقداری آب روی مواد بریزید، در تابه را ببندید و اجازه دهید حبوبات و کرفس خوب بپزند، پس از پخته شدن طعم همه مواد می شود. خیلی خوب پیش میره
مرحله 8: مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید
در چند دقیقه آخر پخت، ماهیتابه را بردارید و مرغ ها را روی مخلوط قرار دهید، سپس مقداری از مخلوط را روی مرغ ها بریزید، سپس در تابه را ببندید، بگذارید چند دقیقه با هم بپزند و طعم مخلوط شود. به طور کامل جوجه ها را بخورید.
مرحله 9: برنج را تزئین کنید
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس خورش کرفس را با مرغ در ظرف مناسبی بریزید، در ظرف دیگری برنجی را که هنگام پختن خورش آماده کردید بریزید سپس برنج را با زعفران آب پز غلیظ به دلخواه تزیین کنید.
مرحله دهم: خورش را تزئین کرده و سرو کنید
سپس روی خورش کرفس مرغ را با چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه تزیین کنید، سپس این خورش خوشمزه را با برنج زعفرانی، ته دیگ، سالاد، ترشی، زیتون، دارچین و تزیینات برای پذیرایی از مهمانان سرو کنید.