طرز تهیه خورش کنگر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خورش کنگر
خورش کنگر یکی از خوشمزه ترین و بی نظیر ترین خورش هاست که خیلی راحت و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه خورش کنگر برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت خورشتی | 300 گرم |
کنگر فرنگی را تمیز کنید | 750 گرم |
جعفری | 250 گرم |
نعناع | 50 گرم |
پیاز متوسط | 2 عدد |
آب لیموی تازه | 1/4 فنجان |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل | کافی |
دارچین | کافی |
دستور تهیه خورش کنگر فرنگی
مرحله اول
من آماده می کنم خورش کنگر ابتدا میگوها را تمیز کرده و بشویید و بعد از خشک شدن به قطعات کوچک برش دهید سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس میگوها را در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
سپس سبزی ها را تمیز کرده و بشویید و وقتی آب اضافی آنها تمام شد، آنها را ریز خرد کنید، سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس سبزی ها را داخل آن بریزید و تفت دهید تا کاملا داغ شوند. خوب سرخ شده می شوند
سطح سوم
وقتی سبزی ها تیره شدند از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه ای با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا روشن و طلایی شود سپس گوشت را اضافه کنید.
مرحله چهارم
گوشت را از قبل ریز خرد می کنیم و با پیاز در تابه تفت می دهیم تا همه قسمت های آن سرخ شود و رنگ گوشت تغییر کند، در صورت تمایل سیر و فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ زردچوبه را باز کنید.
مرحله پنجم
سپس کنگر و سبزی را در ماهیتابه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید سپس 3 پیمانه آب روی مخلوط مواد بریزید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید همه مواد خوب بپزند و خورش جا بیفتد. پخت کمی نمک به مواد اضافه کنید.
مرحله ششم
سپس مقداری پودر دارچین یا چوب دارچین و مقداری آبلیموی تازه روی مواد خورش بپاشید و هم بزنید تا کاملا به خورد خورش برود.
مرحله هفتم
سپس خورش کنگر را در بشقاب مناسبی بریزید و در ظرفی دیگر برنج زعفرانی را که هم زمان پخته شده قرار دهید و این غذای خوش طعم و لذیذ را با سالاد، ترشی، زیتون، سبزی و انواع دارچین و تزیین سرو کنید.