آشپزی

طرز تهیه خورش گوجه سبز +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خورش گوجه سبز

خورش گوجه سبز یکی از خورش های خاص و خوشمزه ایرانی است که معمولا در فصل بهار تهیه می شود. این خورش خوشمزه طعم ترش دارد و به همین دلیل گزینه بسیار مناسبی برای علاقه مندان به ترش است. آموزش آشپزی دستور پخت کامل و مرحله به مرحله خورش گوجه سبز چه فایده ای دارد؟ همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت یا مرغ را تفت دهید 400 گرم
گوجه سبز 500 گرم
پیاز 1 قطعه بزرگ
نعناع 100 گرم
جعفری 400 گرم
زعفران 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
کره و زردچوبه کافی

طرز تهیه خورش گوجه سبز

مرحله اول

من آماده می کنم خورش مجلسی با گوجه سبز ابتدا پیاز را ریز خرد می کنیم و با کمی روغن در قابلمه مناسبی تفت می دهیم تا پیاز روشن شود و کاراملی شود. سپس کمی زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر با پیاز تفت می دهیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا مثل گوشت خورش قورمه سبزی آن را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. زعفران را اضافه کنید و گوشت را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. حالا چند لیوان آب جوش اضافه می کنیم و به سراغ سبزیجات می رویم.

سطح سوم

سبزی ها را ریز خرد می کنیم سپس جداگانه در تابه با کمی روغن سرخ می کنیم تا قهوه ای شوند. حالا سبزی را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت و سبزی بپزد و خورش جا بیفتد.

مرحله چهارم

بعد از کم کردن آب خورش و اضافه کردن روغن، در 30 دقیقه آخر گوجه سبز را به همراه کمی نمک و فلفل به خورش اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا آب خورش کم شود و روغن آن بریزد سپس با برنج سرو می کنیم.

نکاتی در مورد طرز تهیه خورش گوجه سبز

طرز تهیه خورش گوجه سبز با مرغ

اگر می خواهید این خورش مرغ را مانند ما درست کنید، باید 4 عدد پای یا سینه مرغ برای 4 نفر اضافه کنید. طرز پخت خورش فرقی نمی کند فقط وقتی می خواهید مرغ ها را سرخ کنید تمام قسمت های مرغ را سرخ کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا