طرز تهیه دسر انجیر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر انجیر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه دسر انجیر
دسر انجیر یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه و شیک است که با روش های مختلف و مواد مختلف درست می شود و برای پذیرایی از مهمانان بسیار شیک و شیک می باشد، شما می توانید این دسر خوشمزه را خیلی راحت و سریع تهیه کنید. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه دسر انجیر برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
انجیر تازه و رسیده | 200 گرم |
شیر نر | 2 لیوان |
قند | 1/2 فنجان |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 15 گرم |
گردو آسیاب شده | 5 تکه |
اسانس وانیل | چند قطره |
گل سرخ | چند قطره |
پودر هل | نوک یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه دسر انجیر
مرحله اول
من آماده می کنم دسر انجیر ابتدا انجیرها را بشویید و پوست آنها را بگیرید و در مخلوط کن یا میکسر یا با گوشت کوب برقی کاملا پوره کنید، سعی کنید انجیر تازه و رسیده را انتخاب کنید و انجیر آسیب دیده و له شده را کنار بگذارید زیرا طعم دسر را از بین می برد.
مرحله دوم
سپس شیر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس وقتی کمی گرم شد شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر کاملا در شیر حل شود سپس نشاسته ذرت را در شیر ریخته و هم می زنیم تا یکدست شود. نجوشد.
سطح سوم
سپس کره را به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کره در شیر حل شود و بافتی یکدست و یکدست به دست آید، سپس چند قطره اسانس وانیل را روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل در بین مواد پخش شود، سپس یک عدد را اضافه کنید. چند قطره گلاب به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله چهارم
وقتی بوی گلاب به مشام رسید مقداری پودر هل روی مواد بپاشید و هم بزنید تا کاملاً با مواد مخلوط شود سپس مقداری گردو را ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله پنجم
وقتی مخلوط کاملا غلیظ و یکدست شد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و بگذارید از روی حرارت و حرارت اولیه کم شود سپس خامه را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا خامه کاملا با مواد مخلوط شود. و بافت مواد را یکسان کنید.
مرحله ششم
سپس انجیرهای پوره شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، سپس مقداری انجیر را بشویید و حلقه حلقه کنید و به کناره های لیوان یا ظرف دلخواه بچسبانید و مخلوط مواد را به آرامی در ظرف یا ظرف بریزید. شیشه.
مرحله هفتم
سپس ظرف ها را یکی دو ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند و بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و روی آن ها را با خامه بپوشانید و با گردوی آسیاب شده و چند برش انجیر تازه تزئین کنید و برای مهمانان سرو کنید.
5
2