طرز تهیه دسر بهاری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر بهاری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه دسر بهاری
دسر بهاره یکی از دسرهای خوشمزه، شیک و لذیذ است که با میوه های مختلف می توانید آن را خیلی راحت به روش های مختلف تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دسر بهاری، به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
یک هندوانه کوچک | 1 قطعه |
موز | 1 قطعه |
کیوی | 1 قطعه |
یک پرتقال | 1 قطعه |
توت فرنگی | 6 عدد |
آلو سبز | 3 عدد |
یک سیب | 1 قطعه |
پودر ژل آلوئه ورا | 2 بسته |
آب جوش برای مخلوط کردن با پودر ژله | 2 لیوان |
آب سرد برای مخلوط کردن با پودر ژله | 1 فنجان |
طرز تهیه دسر بهاری
مرحله اول: قسمتی از هندوانه را برش داده و داخل آن را خالی کنید
ابتدا با چاقوی تیز بر روی یک هندوانه کوچک یا متوسط یک برش دایره ای بزنید و این قسمت از هندوانه را جدا کنید و قسمت جدا شده را نگه دارید و دور نریزید سپس با قاشق یا قاشق بستنی هندوانه را کاملا خالی کنید. پوست باقی می ماند
مرحله 2: انتخاب میوه های مناسب و خوش طعم
وقتی داخل هندوانه کاملا خالی شد، پس میوه ها را به دلخواه انتخاب و برش بزنید، بهتر است از میوه هایی با طعم های مختلف و رنگ های جذاب برای تهیه این دسر خوشمزه و شیک بهاری استفاده کنید.
مرحله 3: موز و توت فرنگی را له کنید
ابتدا موز را پوست بگیرید و حلقه ای برش دهید و کنار بگذارید و توت فرنگی ها را شسته و خشک کنید و حلقه ای برش دهید و برای دسر در ظرفی بریزید.
مرحله 4: کیوی و پرتقال را پوست بگیرید و برش دهید
سپس کیوی را پوست گرفته و حلقه ای برش دهید و کنار بگذارید و پرتقال را پوست بگیرید و با چاقوی تیز دایره ای برش دهید و در ظرفی بریزید سپس آلوهای سبزی را که شسته و خشک کرده اید از وسط نصف کنید. و هسته آن را بردارید.
مرحله پنجم: آلوهای سبز را برش بزنید و به مقدار مناسب استفاده کنید
سپس آلوهای سبز را به قطعات کوچک نسبت به سایر میوه ها که باید طعم اسیدی داشته باشند خرد کنید زیرا می توانند طعم دسر را تغییر دهند. بهتر از استفاده از آلو سبز است.
مرحله 6: سیب را برش دهید و تمام میوه های برش خورده را با هم مخلوط کنید
سپس سیب را پوست کنده حلقه یا تکه های کوچکتر کنید و کنار بگذارید، بعد از اینکه همه میوه ها را برش زدید و آماده شدند در ظرفی بریزید و کمی مخلوط کنید تا همه با هم مخلوط شوند.
مرحله هفتم: پودر ژله مناسب را داخل ظرف بریزید
سپس دو بسته ژله آلوئه ورا را در ظرفی بریزید، می توانید از ژله های طعم دار با رنگ های دیگر به دلخواه استفاده کنید، اما استفاده از ژله آلوئه ورا باعث می شود که میوه موجود در دسر بیشتر دیده شود و ظاهر دسر جذاب تر شود. .
مرحله هشتم: آب جوش را به پودر ژله اضافه کنید و با هم مخلوط کنید
سپس آب جوش را به پودر ژله اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شود و پودر ژله در آب در حال جوش حل شود تا بافت مخلوط ژله کاملا شفاف و یکدست شود، می توانید شیشه مخلوط ژله را با بن ماری گرم کنید.
مرحله 9: مخلوط ژله ای را به جوش بیاورید، سپس آب سرد را به مخلوط ژله ای اضافه کنید.
وقتی ذرات پودر ژله کاملا حل شد و بافتی شفاف و یکنواخت به دست آمد، ظرف را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت اولیه کاسته شود، سپس کمی آب سرد به مخلوط ژله اضافه کنید. و همینطور هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
مرحله 10: میوه با طعم های مختلف را داخل هندوانه بریزید
سپس داخل هندوانه را با میوه های خلال شده پر کنید، مقداری از پوست هندوانه را به همراه میوه داخل هندوانه بریزید، دقت کنید فضای داخل هندوانه کاملاً با تمام میوه های خلال شده پر شود.
مرحله یازدهم: مخلوط ژله را به میوه های داخل هندوانه اضافه کنید و آن را کاملا پر کنید
سپس مخلوط ژله ای را که آماده کرده اید داخل هندوانه بریزید تا هندوانه کاملا پر شود و فاصله بین میوه ها با مخلوط ژله شده پر شود، سپس قسمتی از هندوانه را که جدا کرده اید روی آن قرار دهید، آن را محکم کنید تا میوه ها از هندوانه بیرون می آیند و ریخته نمی شوند
مرحله دوازدهم: هندوانه را در فریزر قرار دهید و مخلوط مواد را داخل آن بریزید
سپس هندوانه را طوری در فریزر قرار دهید که سوراخ آن رو به بالا باشد تا مخلوط میوه و ژله نریزد.
مرحله 13: هندوانه و چیرانا را در بشقاب سرو مناسب برش دهید
در مرحله بعد هندوانه را از وسط نصف کنید، سپس هر قسمت را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و در ظرف مناسب سرو قرار دهید، علاوه بر این می توانید مواد داخل هندوانه را در یک بشقاب دسر مناسب مخلوط کنید. سرگرمی روز دسر بهاری را به عنوان یکی از دسرهای شیک، خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی به همراه انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.
5
2