آشپزی

طرز تهیه دسر زعفرانی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر زعفرانی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه دسر زعفرانی

دسر زعفران یکی از دسرهای خوشمزه و خوش رنگ است که در دستورهای مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه دسر زعفرانی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای دسر زعفرانی
شیر نر 4 لیوان
قند 1 فنجان
گل سرخ ½ فنجان
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
اب ½ فنجان
کرم رنگ 1 بسته
دانه هل 4 عدد
زعفران آب پز کافی

طرز تهیه دسر زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه یک دسر زعفرانی خوشمزه در ابتدای کار پودر ژلاتین را به همراه آب در ظرف مناسبی ریخته و کمی هم می زنیم سپس اجازه می دهیم ژلاتین اسفنجی شود. سپس کاسه بخار را روی کتری قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا ژلاتین را به روش بانماری حل کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس شیر را به همراه شکر و دانه هل در قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس هم بزنید تا شکر حل شود.

سطح سوم

وقتی ذرات شکر حل شد، زعفران پخته شده را به همراه گلاب به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. سپس خامه را در ظرف مناسبی بریزید سپس مقداری از مخلوط شیر را داخل کاسه بریزید و هم بزنید.

مرحله چهارم

وقتی خامه با دمای شیر تنظیم شد به همراه ژلاتین به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا دسر مخلوط و یکدست شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و دسر را از صافی صاف کنید.

مرحله پنجم

وقتی دسر کاملا یکدست شد آن را به شکل دلخواه بریزید و شکل را به مدت 5-6 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود. به دلیل وجود شیر و خامه در دستور، نیازی به چرب کردن قالب نیست.

مرحله ششم

سپس قالب را از یخچال خارج می کنیم سپس با کمک چاقو دسر را از قالب خارج می کنیم و دسر را در ظرف دلخواه خود برمی گردانیم، دسر را به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا