آشپزی

طرز تهیه دسر لیوانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه دسر شیشه ای

دسر شیشه ای یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه است که برای پذیرایی بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر شیشه ای در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای یک دسر شیشه ای
شیر نر 1 لیتر
ارد 1 فنجان
قند 1 فنجان
نشاسته ذرت ½ فنجان
کره 1 قاشق غذاخوری
وانیل 10 گرم
خلال بادام کافی
خلال پسته کافی
مواد لازم برای دسر
شیر کاکائو 60 گرم
شکلات تلخ 60 گرم
کرم رنگ 100 میلی لیتر
توت فرنگی یا موز کافی

طرز تهیه دسر شیشه ای

مرحله اول

برای تهیه یک دسر شیشه ای خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه آرد و شکر و نشاسته ذرت در قابلمه ای مناسب می ریزیم سپس با همزن دستی خوب هم می زنیم تا همه مواد کاملا در شیر حل شود.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود و بوی خامی نشاسته ذرت از بین برود. وقتی پودینگ غلیظ شد، تابه را از روی حرارت بردارید.

سطح سوم

حالا وانیل را به همراه کره به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره کاملا آب شود. سپس لیوان های مورد نظر خود را با دهان باز انتخاب می کنیم و با آب خیس می کنیم.

مرحله چهارم

سپس مقداری مخلوط دسر را داخل لیوان ها می ریزیم و گردن لیوان ها را با سلفون می پوشانیم تا دسر خشک نشود. حالا فنجان ها را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا خنک و سفت شود.

مرحله پنجم

بعد از این مدت فنجان ها را از یخچال خارج کرده و دسر را از کناره ها به سمت مرکز بکشید تا دسر از فنجان جدا شود. حالا دسر را به 2 قسمت تقسیم کنید و لبه های دسر را با تکه های پسته و بادام تزئین کنید.

مرحله ششم

حالا برای دسر، خامه را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خامه گرم شود. وقتی حباب های کوچکی در اطراف خامه ایجاد شد، شکلات تلخ و شیری را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله هفتم

سپس خامه را با لیسک خوب هم بزنید تا شکلات ها با حرارت خامه کاملا آب شوند. وقتی گاناش خنک شد روی دسرها را با گاناش تزیین می کنیم و در ظرف مورد نظر می چینیم سپس با توت فرنگی تزئین می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا