آشپزی

طرز تهیه دسر نان سوخاری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر نان سوخاری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه دسر نان تست

دسر تست یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ است که از لایه های مختلف با طعم های فوق العاده درست می شود و بسیار راحت و سریع تهیه می شود.این دسر خوشمزه طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار شیک است. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه دسر سوخاری به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای پایه دسر و شربت کارامل
نان تست تا جایی که لازم است
قند 1 فنجان
اب 1 فنجان
مواد لازم برای خامه وانیلی
شیر نر 4 فنجان
قند 1/3 فنجان
آرد سفید 2/3 لیوان
کره 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
مواد لازم برای خامه فرم گرفته
کرم پودر 1 بسته معادل 75 گرم است
شیر یا آب نصف فنجان
مواد گاناش
خامه صبحانه یا خامه قنادی نصف بسته معادل 120 گرم است
یک تکه شکلات 100 گرم

طرز تهیه دسر نان تست

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن شربت کارامل شکر را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم و خیلی ملایم قرار دهید تا شکر کم کم آب شود، شکر را با قاشق هم نزنید، فقط تابه را تکان دهید. و سپس و سپس بچرخانید تا شکر به آرامی آب شود

مرحله دوم

وقتی شکر آب شد یک فنجان آب گرم روی آن بریزید و مرتب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و بافت آن یکدست شود و پس از به غلظت مناسب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی قرار دهید. ظرف برشته کردن

سطح سوم

قسمت های خالی ظرف را با نان تست پر کنید، بهتر است از ظرف 25*30 استفاده کنید سپس روی تمام قسمت های نان تست شربت کارامل گرم بریزید و در هوای آزاد قرار دهید تا شربت کاملا جذب نان ها شود.

مرحله چهارم

برای درست کردن خامه شیر را در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد سفیدی را که از قبل الک کرده اید و بافت آن سبک و یکنواخت شده به مخلوط اضافه کنید و کاسه را روی اجاق بگذارید. به آرامی

مرحله پنجم

سپس مخلوط را مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و در آخر کره و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و عطر وانیل پخش شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و روی لایه نان تست قرار دهید. هنوز گرم است

مرحله ششم

سپس سطح خامه را صاف و یکدست کنید و وقتی کمی به دمای محیط رسید ظرف را در یخچال قرار دهید تا خامه حالت خودش را بگیرد و سفت شود و در این فاصله لایه بعدی را درست کنید. خامه قنادی در یخچال تا تبدیل به بستنی شود

مرحله هفتم

سپس خامه را از یخچال خارج کرده و با همزن برقی به مدت 7-8 دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس روی کیک قبلی بریزید و سطح آن را صاف کنید و دوباره در یخچال قرار دهید.همچنین می توانید از روش دیگری برای لایه کرم را درست کنید

مرحله هشتم

در روش بعدی تهیه لایه خامه، یک بسته خامه پودر شده را در ظرفی بریزید و نصف لیوان شیر یا آب را طبق دستور روی بسته اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا مخلوط شوند. با هم.و خامه درست میشه.

مرحله نهم

سپس ظرف دسر را از یخچال خارج کنید و خامه را داخل آن بریزید و سطح آن را صاف کنید و در یخچال قرار دهید تا خامه شکل خودش را بگیرد و سفت شود و طعم آن بهتر شود در این فاصله می توانید گاناش را آماده کنید.

مرحله دهم

برای گاناش خامه صبحانه یا خامه قنادی را در ظرفی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم مثل بخارپز قرار دهید تا خامه داغ شود سپس شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود و کاملا با خامه مخلوط شود.

مرحله یازدهم

بعد از اینکه قوام مخلوط یکنواخت شد ظرف را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط بگذارید تا خنک شود سپس گاناش را روی دسر بریزید و سطح آن را صاف و یکدست کنید و دسر را دوباره در یخچال قرار دهید تا خنک شود. شکلات سفت می شود

مرحله دوازدهم

در کل بهتر است دسر را بعد از آماده شدن 3-4 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد و سفت و غلیظ شود.در یخچال را بیرون بیاورید.

مرحله سیزدهم

سپس دسر نان پخته شده را با چاقوی تیز به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و روی آن خامه فرم گرفته بریزید و با پودر پسته یا خلال، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق یا بادام آسیاب شده و شکلات چیپسی بپاشید. سرگرمی روز یک برش دسر سوخاری را در ظرف مناسبی بریزید و این دسر خوشمزه و شیک را با انواع دارچین برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا