آشپزی

طرز تهیه دسر نان سوخاری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه دسر نان تست

دسر نان تست یکی از دسرهای خوش طعم و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود. می توانید از این دسر خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. دسر نان تست طرفداران زیادی دارد. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه دسر سوخاری به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم شربت مقدار مواد
قند 1 فنجان
اب 1 فنجان
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
زعفران آب پز غلیظ 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای دسر مقدار مواد
نان تست یا نان تست کافی
شیر سرد 4 فنجان
ارد 2 قاشق غذاخوری
پودر نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
قند 1 فنجان
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 1 تا 2 قاشق غذاخوری
پودر کیک برای تزیین کافی
پودر گردو یا پسته برای تزیین کافی
پودر نارگیل برای تزئین 1 قاشق غذاخوری
خلال پسته یا خلال بادام برای تزیین هر کدام 1 قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی و ترافل های رنگی برای تزیین کافی
گردو و فندق خرد شده برای تزیین هر کدام 1 قاشق غذاخوری
توت فرنگی و موز ورقه شده برای تزئین کافی

طرز تهیه دسر نان تست

مرحله 1: شکر، آب، وانیل و پودر هل را با هم مخلوط کنید

ابتدا در ظرفی مقداری آب بریزید سپس شکر را اضافه کرده و هم بزنید سپس مقداری وانیل را روی مخلوط آب و شکر بریزید و هم بزنید تا عطر آن در مخلوط پخش شود سپس مقداری پودر به سلیقه خود به مخلوط اضافه کنید.

مرحله دوم: زعفران پخته شده را اضافه کنید و کاسه همزن را روی اجاق قرار دهید

سپس مقداری زعفران پخته شده را روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید تا رنگ، عطر و طعم زعفران به خورد مخلوط برود، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند، مخلوط بجوشد. ، بافت دست را هم بزنید و شکل دهید.

مرحله 3: قابلمه شربت را از روی حرارت بردارید و برش ها را در سینی فر بچینید.

وقتی غلظت شربت کمی غلیظ شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس برای لایه زیرین دسر می توانید از نان تست آماده استفاده کنید و یا مقداری نان تست را در سینی فر بریزید، سپس سینی را بچینید. فر را از قبل گرم شده قرار دهید تا گرم شود.

مرحله 4: دمای فر را تنظیم کنید و نان تست را در فر برشته کنید

سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید، نان ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا خشک و برشته شوند، سپس سینی را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید، سپس نان تست ها را از سینی خارج کرده و بچینید. آن را در ظرف مناسب

مرحله 5: رول های نان برشته شده را در بشقاب بچینید و روی آنها شربت بریزید

نان سوخاری ها یا نان های سرخ شده را طوری در ظرف می گذاریم که کف ظرف را کاملا بپوشانند سپس با قاشق یا ملاقه مقداری از شربت داغ را روی نان بریزید تا تمام قسمت های نان کاملا با شربت آغشته شود. ، بگذارید شربت کاملا جذب آرد سوخاری شود

مرحله 6: شیر، آرد، نشاسته ذرت و شکر را با هم مخلوط کنید

در همین حین در ظرفی مقداری شیر بریزید و مقداری آرد به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس مقداری پودر نشاسته ذرت را به مخلوط شیر و آرد اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید و مقداری شکر به مخلوط اضافه کنید. مواد را بریزید و با آنها مخلوط کنید.

مرحله هفتم: وانیل و کره را به مخلوط اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید

سپس مقداری وانیل روی مخلوط مواد بریزید، خوب هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود، سپس کمی کره به مخلوط مواد اضافه کنید، با آنها مخلوط کنید، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را هم بزنید. مواد را با قاشق، تا زمانی که همه مواد مخلوط شوند.

مرحله 8: خامه را به مخلوط اضافه کنید

وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد غلظت آن کم کم زیاد می شود، مخلوط مواد را هم بزنید تا به قوام مناسبی برسد یعنی. قوام فرنی، کمی خامه به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شده و بافت کاملا نرم و یکدست شود.

مرحله نهم: مخلوط مواد را روی نان تست بریزید و دسر را در یخچال قرار دهید

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، مخلوط را روی نان تست های آغشته به شربت بریزید، سطح مخلوط سفید را با پشت قاشق صاف کنید، سپس ظرف دسر را در یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند. آهسته. تدریجی

مرحله دهم: دسر را از یخچال خارج کرده و روی آن را تزئین کنید

دسر برشته شده را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود و سفت شود، سپس ظرف دسر را از یخچال خارج کنید، روی دسر را با کمی پودر کیک، پودر اسپند یا پودر پسته تزیین کنید. دلخواه و به سلیقه

مرحله یازدهم: دسر را با آجیل و میوه های تازه تزئین کنید

برای تزیین دسر به دلخواه از نارگیل، خلال پسته، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده، شکلات چیپسی و ترافل های رنگی یا چند دایره توت فرنگی و موز استفاده کنید و روی دسر را شکل دهید. در آخر نان تست را به عنوان یک دسر شیک، ساده و خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا