آشپزی

طرز تهیه دسر نسکافه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه دسر نسکافه ای

دسر نسکافه ای یک دسر خوشمزه با طعم و عطر فوق العاده است که می توانید خیلی راحت و سریع درست کنید و از این دسر شیک و ساده برای سرو در مهمانی ها استفاده کنید، این دسر خوشمزه بافت سبک و لطیفی دارد و بسیار پرطرفدار است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه دسر نسکافه ای در آینده با سایت آموزشی Tintachi همراه باشید.

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
شیر نر 2.5 فنجان
قند 4 قاشق غذاخوری
قهوه فوری 2 قاشق چایخوری
کرم رنگ 50 گرم
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر نسکافه ای

مرحله اول

من آماده می کنم دسر نسکافه ابتدا شیر را در ظرفی بریزید و سپس شکر قهوه ای یا سفید را به دلخواه اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس نشاسته ذرت را روی شیر بریزید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود. و یکسانی شکل

مرحله دوم

سپس پودر نسکافه را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود سپس ظرف شیر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شیر گرم شود سپس شیر را مدام با همزن دستی هم می زنیم تا بافت مواد یکدست و یکدست و یکدست شود. کمی ضخیم است بیشتر باشد

سطح سوم

سپس خامه را در ظرفی بریزید و با قاشق مقداری از شیر را بردارید و اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و به همان دما برسد سپس خامه را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مخلوطی صاف و یکنواخت تشکیل دهید.

مرحله چهارم

سپس شیر را مدام با همزن دستی هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد، شیر نه خیلی رقیق باشد و نه خیلی غلیظ، چون بعد از کمی خنک شدن غلظت آن زیاد می شود، وقتی غلظت شیر ​​به غلظت رسید. فرنی، مخلوط را از روی آتش بردارید..

مرحله پنجم

سپس دسر نسکافه را در دمای محیط قرار دهید تا حرارت اولیه خود را از دست بدهد و سپس در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با شکلات چیپسی یا ترافل های رنگی تزئین کنید و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله ششم

وقتی دسر نسکافه داخل یخچال جا افتاد و سفت شد آن را از یخچال خارج کرده و با کمی پودر کاکائو یا قهوه روی آن بپاشید و روی آن را تزئین کنید و به عنوان یک دسر خوشمزه و ساده در کنار سایر دسرها برای پذیرایی از مهمانان سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا