طرز تهیه دسر کدو حلوایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دسر کدو حلوایی
دسر کدو حلوایی یکی از دسرهای خاص و خوشمزه ایرانی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه دسر کدو حلوایی ترکی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
پوره کدو تنبل | 2 فنجان |
قند | 2 فنجان |
پودر هل | 1 قاشق چایخوری |
پودر دارچین (اختیاری) | ½ قاشق غذاخوری |
پودر صورتی | ½ قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 200 کرم |
شیر نر | 2 و نیم لیوان |
پودر ژلاتین | 3 قاشق غذاخوری |
آب سرد | ½ فنجان |
رنگ خوراکی نارنجی | 3 تا 4 قطره |
طرز تهیه دسر کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه دسر کدو حلوایی خوشمزه ابتدا کدو حلوایی را بشویید سپس به قطعات بزرگ برش دهید و در قابلمه مناسبی قرار دهید. سپس 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و درب قابلمه را می بندیم سپس اجازه می دهیم کدو حلوایی کاملا بپزد. سپس وقتی کدو نرم و پخته شد قسمت گوشتی آن را جدا می کنیم و در غذاساز می گذاریم و مخلوط می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله اجازه دهید پوره کدو حلوایی کاملا خنک شود. بعد خامه صبحانه را روی حرارت غیر مستقیم روی بخار کتری حرارت می دهیم تا کاملا یکدست شود سپس پوره کدو را به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا خامه را با همزن دستی هم میزنیم سپس پودر هل را به همراه گلاب و پودر دارچین به خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس شیر را کم کم به مخلوط خامه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری می جوشانیم تا کاملا شفاف شود. سپس شکر را به مخلوط خامه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا ذرات شکر در شیر حل شود.
مرحله ششم
حالا رنگ خوراکی را به همراه ژلاتین نرم شده به دسر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس داخل قالب مناسب را با کمی روغن مایع چرب کرده و مخلوط را داخل قالب بریزید.
مرحله هفتم
در آخر قالب را داخل یخچال می گذاریم و 6 ساعت استراحت می دهیم تا کاملا ببندد. در نهایت بعد از این مدت فرم را از یخچال خارج می کنیم سپس دسر را در ظرف مورد نظر برمی گردانیم. نوش جان.