آشپزی

طرز تهیه دنده کباب +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت دنده برای کباب

دنده کبابی یکی از آن دستورهایی است که واقعا خوشمزه است. اگر طعم ها و گوشت های مختلف را دوست دارید این غذا را از دست ندهید. این دستور بسیار ساده است و می توانید به راحتی آن را تهیه کنید. بیایید به سراغ مواد لازم و سپس مراحل آماده سازی برویم.

برای تهیه دنده کباب کرمانشاهی، دنده ها را تمیز کرده و به مدت یک ساعت در یخ قرار دهید. سپس پیاز و سیر را شسته و رنده کرده و با ماست، روغن زیتون، برگ بو، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. دنده ها را به این مخلوط اضافه کنید و بگذارید حداقل 6 ساعت در یخچال بماند. سپس آن را از یخچال خارج کرده و تکه های سیر و پیاز را جدا کنید. دنده ها را گریل، کباب یا فر کنید و با سبزیجات و نان گرم سرو کنید.

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر اندازه ی
دنده بره 4 عدد
ماست یونانی 1 فنجان
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز 2 عدد وسط
سیر تازه 2 قرص
برگ بو 2 عدد
نمک و فلفل کافی

طرز پخت دنده برای کباب

مرحله 1: آماده سازی دنده ها

یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و چند تکه یخ در آن قرار دهید. دنده ها را تمیز کرده و در یخ قرار دهید. دنده ها باید یک ساعت در یخ بنشینند. این باعث می شود که گوشت دنده نرم شود.

مرحله 2: دنده ها را بشویید

بعد از یک ساعت، دنده ها را از یخ جدا کرده و خوب آبکشی کنید. این مرحله برای ذوب شدن یخ و تمیز کردن دنده ها ضروری است.

مرحله 3: مواد لازم برای ماریناد را آماده کنید

پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید. سیر را خرد کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. برگ های معطر را با خود نگه دارید.

مرحله 4: ترکیبات مارینیت را مخلوط کنید

ماست یونانی، روغن زیتون، برگ بو، نمک و فلفل را به کاسه اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

مرحله 5: دنده ها را اضافه کنید

دنده ها را به مخلوط اضافه کنید و با دست خوب هم بزنید تا همه دنده ها با ماریناد آغشته شوند. این مرحله برای خوش طعم شدن دنده ها بسیار مهم است.

مرحله 6: به دنده ها استراحت دهید

روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید دنده ها حداقل 6 ساعت در یخچال بماند. این بار دنده ها را خوشمزه و لطیف می کند.

مرحله 7: آماده سازی برای پخت

پس از 6 ساعت، دنده ها را از یخچال خارج کنید. حتما قبل از کباب کردن، تکه های سیر و پیاز را از روی دنده ها جدا کنید.

مرحله 8: کباب کردن

بهترین روش برای کباب کردن دنده ها استفاده از گریل است. گریل را روشن کنید و دنده ها را روی حرارت ملایم کباب کنید تا کاملا بپزند و خوب قهوه ای شوند.

مرحله 9: کباب کردن

اگر گریل ندارید می توانید دنده ها را به سیخ بکشید و کباب کنید. اطمینان حاصل کنید که زغال ها به طور یکنواخت روشن هستند و خام نیستند.

مرحله 10: در فر بپزید

اگر گریل یا باربیکیو ندارید، می توانید دنده ها را در فر بپزید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و دنده ها را به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید تا کاملا بپزند.

مرحله یازدهم: دنده ها را روی باربیکیو سرو کنید

دنده های کباب آماده شده را در بشقاب سرو بچینید و با لیمو ترش، سبزیجات تازه و نان گرم سرو کنید. نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا