طرز تهیه دونر مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دونر مرغ
دونر مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و می توان از آن به عنوان یک صبحانه سالم و مقوی یا یک پیش غذای خوش طعم استفاده کرد.این غذای خوشمزه را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه دونر مرغ به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
سینه مرغ | 1 قطعه |
ماست | 2 قاشق غذاخوری |
خداوند | 1 تا 1.5 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
پول بیبر | کافی |
روغن زیتون یا روغن ساده | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 قرص |
سیب زمینی متوسط | 2 عدد |
خيار شور | کافی |
گوجه فرنگی های متوسط | 2 عدد |
پیاز متوسط | 1 قطعه |
جعفری خرد شده | کافی |
نان لواش | کافی |
مواد لازم برای پخت نان | |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دونر مرغ
مرحله اول
ابتدا فیله مرغ را در حالی که کمی یخ زده است به صورت ورقه های نازک برش دهید، زمانی که کمی یخ زده برش آن آسان تر است، سپس مقداری ماست را در ظرفی ریخته و پاستا را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
مرحله دوم
سپس روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط یکنواخت شود سپس سیر را له کنید یا روی رنده ریز رنده کنید و به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا عطر سیر در مواد پخش شود سپس مقداری نمک اضافه کنید و فلفل سیاه بلک و بیبر.
سطح سوم
سپس مواد را کاملا مخلوط کنید تا عطر ادویه ها کاملا گرفته شود سپس برش های مرغ را داخل سس آماده شده بریزید و کاملا مخلوط کنید سپس روی ظرف را بپوشانید و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله چهارم
در همین حین سیب زمینی ها را پوست گرفته و خلال می کنیم و می شوییم و می گذاریم آب اضافی آنها گرفته شود و خشک می شوند سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس سیب زمینی ها را در آن سرخ کنید. .
مرحله پنجم
وقتی سس کاملا جذب تکه های مرغ شد و مرغ ها مزه دار شدند، در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، پس از داغ شدن روغن، حرارت را کم کنید و تکه های مرغ را داخل آن قرار دهید و کاملا سرخ کنید. .
مرحله ششم
سپس مرغ ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شوند، سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس در ظرف کوچکی مقداری روغن مایع بریزید و مقداری پودر فلفل قرمز اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود.
مرحله هفتم
سپس نان پیتا را با مخلوط کره مایع و فلفل قرمز پخش کنید، سپس گوجه فرنگی را بشویید و حلقه حلقه کنید، خیار شور را برش بزنید و کنار بگذارید، سپس پیاز را خرد کرده و خرد کنید و مقدار جعفری را تمیز کنید. شستشو کردن
مرحله هشتم
وقتی آب اضافی جعفری ها برداشته شد و خشک شدند، آنها را ریز خرد کنید، سپس یک لایه سیب زمینی سرخ شده را روی نان پیتا قرار دهید، سپس چند ورقه گوجه فرنگی و خیار شور اضافه کنید، سپس پیاز و جعفری خرد شده را روی نان قرار دهید. نان.
مرحله نهم
سپس برش های مرغ سرخ شده را اضافه کنید و نان را گرد کنید، سپس رول را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نان کاملا بپزد، سپس نان را به اندازه های دلخواه برش دهید و در ظرف بچینید.