آشپزی

طرز تهیه دو پیازه باقلا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دو پیازه باقلا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه دو عدد نبات باقلا

پای لوبیا یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که می توانید خیلی راحت و سریع آن را درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دو عدد پای لوبیا به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
لوبیا تازه 1 کیلوگرم
پیاز متوسط 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه کافی
فلفل سیاه و عناب کافی

طرز تهیه دو عدد نبات باقلا

مرحله اول

ابتدا لوبیاها را تمیز کرده و سپس شسته و به اندازه های دلخواه برش بزنید و در قابلمه ای بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و مقداری نمک روی آن ها بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید حبوبات خوب بپزند.

مرحله دوم

سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیاز را گذاشته و تفت دهید تا روشن و طلایی شود سپس زردچوبه را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ شود. زردچوبه سبک است

سطح سوم

سپس پوره گوجه فرنگی را در تابه بریزید و تفت دهید تا رب تغییر رنگ دهد و طعم خامی پیدا کند، سپس فلفل عناب را به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس حبوبات پخته شده را داخل مخلوط ریخته و هم بزنید تا سس کاملا بخورد. لوبیا.

مرحله چهارم

سپس مقداری نمک و فلفل به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شوند و سپس مقداری آب روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند سپس درب تابه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجاق گاز. قرار دادن.

مرحله پنجم

سپس اجازه دهید حدود 15 دقیقه همه مواد با هم خوب بجوشد و بعد از این مدت درب قابلمه را بردارید و بررسی کنید که حبوبات کاملا پخته شده اند و اگر هنوز سفت هستند می توانید کمی آب اضافه کنید و بگذارید بپزند. جوشیدن کمی بپزید.

مرحله ششم

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و دو عدد پیازچه را در ظرف مناسبی بریزید و با چند برگ گشنیز و نعنا و رازیانه تزیین کنید و این غذای خوش طعم و لذیذ را با نان تازه، ترشی، موسیر ماست، زیتون پرورشی و انواع مختلف سرو کنید. دارچین سرو کنید


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا