طرز تهیه دو پیازه میگو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز پخت دو عدد میگو پیاز
دو قاچ میگو یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاهای تهیه شده با میگو محسوب می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز پخت دو عدد میگو پیاز برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
میگو | 500 گرم |
پیاز | 4 عدد وسط |
سیر | 4 قرص |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سیب زمینیها | 2 عدد |
دارچین و پاپریکا | کافی |
پودر لیمو و کاری | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه، پاپریکا و روغن | کافی |
طرز پخت دو عدد میگو پیاز
مرحله اول
برای تهیه دو پای میگوی خوشمزه ابتدا میگوها را تمیز کرده و رگه های پشت میگو را جدا می کنیم و در تابه می گذاریم. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز، پودر لیمو، دارچین، کاری و پاپریکا را در ظرف کوچکی می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله 2 قاشق غذاخوری روغن به ادویه ها اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا یکدست شود. حالا مخلوط ادویه و روغن را روی تمام میگوها بمالید تا خوش طعم شوند.
سطح سوم
حالا میگوها را به مدت 30 دقیقه کنار می گذاریم تا ادویه ها جذب میگوها شوند. در این مدت سیب زمینی ها را به قطعات کوچک خرد کنید سپس با آب سرد بشویید تا نشاسته سیب زمینی ها گرفته شود.
مرحله چهارم
در این مرحله سیب زمینی ها را با پارچه تمیزی خشک می کنیم سپس ظرف مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. سپس سیب زمینی ها را اضافه کرده و خوب تفت دهید.
مرحله پنجم
برای اینکه سیب زمینی ها رنگ دلپذیری پیدا کنند، کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم. بعد از اینکه سیب زمینی ها را کاملا سرخ کردیم روی دستمال کاغذی می گذاریم تا چربی اضافی آنها کاملا گرفته شود.
مرحله ششم
در این مرحله تابه را با پارچه تمیز می کنیم سپس کمی روغن اضافه می کنیم. سپس میگوها را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا قهوه ای شوند. حالا میگوها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله هفتم
حالا پیاز را ریز خرد کرده و همراه با کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. سپس پیاز را خوب تفت دهید تا سبک و شفاف شود. سپس سیر را نگینی خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
مرحله هشتم
سیر را یک دقیقه تفت دهید سپس کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مواد یکدست شوند. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ آن خوب شود.
مرحله نهم
در این مرحله بعد از اینکه پوره گوجه فرنگی خوب سرخ شد، گوجه ها را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سپس میگوهای سرخ شده را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید سس به خوبی جذب میگوها شود.
مرحله دهم
وقتی سس غلیظ شد و کاملا جذب میگو شد، دو پیاز ما آماده است. سپس دو عدد میگو را در بشقاب مناسبی گذاشته و با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کرده و با نان یا برنج سرو کنید.