آشپزی

طرز تهیه رب نارنج، یک چاشنی بسیار خاص و خوشمزه با طعمی دلنشین در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه رب پرتقال

طرز تهیه رب پرتقال، طرز تهیه رب پرتقال، طرز تهیه رب پرتقال، طرز تهیه رب پرتقال، چرا رب پرتقال تلخ می شود، رب پرتقال برای چه مفید است، طرز تهیه رب پرتقال شمالی، طرز تهیه ماکارونی پرتقال با آب انگور، آسیب از خمیر پرتقال

رب پرتقال یکی از انواع آن است پاستاهای خوشمزه و خوشمزه است که می توانید از آن به عنوان یک چاشنی خوشمزه برای تهیه غذاهایی مانند سوپ سبزیجات، مرغ یا غذاهایی که طعم کمی ترش دارند استفاده کنید، رب پرتقال را خیلی راحت می توانید درست کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه رب پرتقال برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
نارنجی به مقدار لازم (به ازای هر پنج کیلوگرم آب پرتقال نیم کیلوگرم رب پرتقال داده می شود)

طرز تهیه رب پرتقال

مرحله 1: پرتقال ها را بشویید، برش دهید و آب بگیرید

ابتدا پرتقال ها را بشویید و کنار بگذارید، بهتر است از پرتقال های رسیده و آبدار که آب بیشتری دارند و طعم بهتری دارند استفاده کنید، سپس پرتقال ها را از وسط نصف کنید، آب آن را بگیرید، سپس آب پرتقال را در ظرفی بریزید. در یک ظرف

مرحله 2: از آبمیوه گیری مخصوص یا دستی برای گرفتن آب پرتقال استفاده کنید

اگر برای آب پرتقال از آبمیوه گیری برقی معمولی استفاده می کنید، ممکن است طعم آنها کمی تلخ شود، بنابراین بهتر است برای آب پرتقال و آب پرتقال از آبمیوه گیری استفاده کنید یا برای گرفتن آب پرتقال از آبمیوه گیری دستی استفاده کنید.

مرحله 3: آب پرتقال را فیلتر کرده و در قابلمه ای بجوشانید

سپس آب پرتقال را چند بار از صافی رد کنید تا کاملا صاف و یکدست شود و مغز یا مغزی در آن باقی نماند، سپس آب پرتقال را در قابلمه ای بریزید، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، بگذارید آب بجوشد. . شروع به جوشیدن می کند

مرحله 4: کف آب پرتقال را داخل قابلمه بریزید

وقتی آب پرتقال شروع به جوشیدن کرد مقداری کف روی آن می ماند که باید مدام با ملاقه یا قاشق آن را بردارید و دور بریزید چون کف آب پرتقال آن را تلخ می کند، اجازه دهید آب پرتقال به آرامی با حرارت کم بجوشد و غلیظ کردن

مرحله 5: به غلظت مناسب رب رسیده و از روی حرارت بردارید

وقتی آب پرتقال به قوام خمیر مناسب رسید و رنگ آن کمی تیره شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، توجه داشته باشید که غلظت رب با سرد شدن بیشتر می شود، بنابراین نیازی نیست در حین سفت کردن آن زیاد شود. گرم است. متراکم بودن

مرحله ششم: خمیر پرتقال خنک شده را در یک ظرف شیشه ای بریزید و در آن را ببندید

سپس ظرف را در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید رب پرتقال در دمای محیط خنک شود، سپس ظرف شیشه ای را بشویید و خشک کنید، پس از خنک شدن کامل رب پرتقال، آن را در ظرف شیشه ای بریزید و در آن را محکم ببندید.

مرحله هفتم: رب پرتقال را در یخچال نگهداری کنید و از آن برای پخت و پز استفاده کنید

سپس رب پرتقال را در یخچال بگذارید و به مدت طولانی نگهداری کنید و در هنگام استفاده از کمی رب پرتقال برای طعم دادن به غذاهایی مانند سوپ سبزیجات و مرغ استفاده کنید مراقب باشید چون طعم رب پرتقال بسیار ترش است استفاده کنید. مقدار کمی از آن را در غذا بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا