آشپزی

طرز تهیه روغن دنبه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه روغن سمولینا

روغن کرچک یکی از انواع روغن های حیوانی سالم و بدون مواد مضر است که می توانید به جای روغن سرخ کردنی و روغن پالم از آن استفاده کنید تا آموزش کامل و گام به گام را ببینید. طرز تهیه روغن سمولینا برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم روغن کنجد
دم گوسفندی 1 کیلوگرم
ماست ½ فنجان
سرکه سفید ¼ فنجان
پیاز 1 قطعه
یک سیب 1 قطعه
فشار دادن 4 عدد

طرز تهیه روغن سمولینا

مرحله اول

من آماده می کنم روغن کرچک در خانه در ابتدای کار دم را مکعبی می کنیم سپس در قابلمه مناسبی خرد می کنیم. سپس سیب را شسته و با دندان های درشت رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را به 4 قسمت تقسیم می کنیم سپس هل و ماست و سرکه را به قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس اجازه دهید دم آن روی آتش بماند تا کاملا آب شود.

سطح سوم

در این مرحله برای اینکه روغن بلغور سالم تری داشته باشیم، وقتی بلغور آب شد، بلافاصله آن را با ملاقه از بقیه مواد جدا می کنیم و در ظرف مورد نظر می ریزیم.

مرحله چهارم

وقتی دالبه کاملا ذوب شد تابه را از روی حرارت بردارید سپس روغن دالبه را 2 بار صاف کنید تا روغن یکدست و یکدستی به دست آید. سپس روغن کنجد را در ظرفی درب دار بریزید.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم روغن کنجد در دمای محیط بماند تا با دمای اتاق سازگار شود. در نهایت روغن کنجد را در یخچال نگهداری می کنیم و به جای روغن های مضر و خرما در انواع غذاها استفاده می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا