آشپزی

طرز تهیه رولت مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه رولت مرغ

رولت مرغ یکی از انواع غذاهای لاکچری و خوش طعم بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت مرغ در ادامه با سایت آموزشی سرگرمی روز همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران و سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز، زردچوبه و پاپریکا از هرکدام ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مواد لازم برای سس
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش ۱ لیوان
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه رولت مرغ

مرحله اول

برای تهیه رولت مرغ خوشمزه در ابتدای کار هویج را شسته و پوست آنرا کاملا جدا می کنیم. در ادامه هویج را درون یک قابلمه حاوی آب قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم تا هویج آب پز شود.

مرحله دوم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه هویج را از قابلمه خارج می کنیم، سپس سینه و ران مرغ را به تکه های کوچک خرد کرده و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و آنرا از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش گرفته شود.

مرحله دوم

حالا پیاز، تخم گشنیز، زردچوبه، پاپریکا و مقداری نمک و فلفل سیاه را به کاسه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم تا مایه رولت یکدست شود. در ادامه روی سطح کار را با کیسه فریزر پوشانده و روی آنرا با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه مایه رولت را روی کیسه فریزر قرار می دهیم و با دست به ضخامت نیم سانتی متر باز می کنیم. حالا زرشک را به همراه جعفری شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان کاملا خارج شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله جعفری را به صورت ریز خرد کرده و به همراه زرشک به صورت پخش روی مایه رولت می ریزیم. حالا هویج پخته شده را از وسط نصف کرده، سپس  ابتدای مایه رولت قرار می دهیم و با کمک کیسه فریزر رولت را رول می کنیم.

مرحله پنجم

حالا دو طرف رولت را با کیسه فریزر کاملا پوشانده و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر استراحت کرده تا شکل اولیه خود را حفظ کند. پس از گذشت این زمان رولت را از فریزر خارج کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله ششم

در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و رولت را درون تابه قرار می دهیم، سپس رولت را کاملا سرخ می کنیم. در همین حین سس رولت را آماده می کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله هفتم

حالا یک تابه جداگانه روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم. در ادامه بلافاصله پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را به تابه می افزاییم.

مرحله هشتم

زمانی که ادویه ها سرخ شدند، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه ۱ لیوان آب جوش به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم سس به مدت ۳ دقیقه بجوشد.

مرحله نهم

پس از گذشت این زمان سس را درون تابه حاوی رولت سرخ شده می ریزیم، سپس درب تابه را بسته و اجازه می دهیم رولت مرغ به مدت ۲۰ دقیقه درون سس بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله دهم

در نهایت رولت مرغ را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس سس را به صورت پخش روی و اطراف آن می ریزیم. حالا رولت مرغ به اندازه های دلخواه برش زده و به همراه پلو زعفرانی و لیمو ترش تازه سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا