آشپزی

طرز تهیه رولت نارگیلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه رول نارگیل

رول نارگیلی یکی از انواع کیک های خوشمزه با عطر و طعم فوق العاده است که بافتی لطیف دارد و بسیار شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی می باشد.این کیک خوشمزه و پرطرفدار به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه رول نارگیل به ادامه مطلب بروید سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد تشکیل دهنده رولت
پودر بیسکویت 250 گرم معادل 1 فنجان و 3.4 فنجان است
شکر پودر شده 70 گرم معادل 1.2 فنجان است
شکلات آب شده 100 گرم معادل 1 فنجان سرخالی است
پودر آجیل 100 گرم معادل 1 فنجان است
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 120 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری است
مواد لازم برای خامه میانی
پودر نارگیل روغنی 130 گرم معادل 1 فنجان و 1.2 فنجان است
کرم رنگ 100 تا 150 گرم معادل 4 تا 6 قاشق غذاخوری است
شکر پودر شده 2 قاشق غذاخوری
مواد گاناش
کرم رنگ 50 گرم معادل 2 قاشق غذاخوری است
شکلات سکه ای 50 گرم معادل 1.2 فنجان است

طرز تهیه رول نارگیل

مرحله اول

ابتدا برای تهیه مواد میانی، پودر نارگیل را در ظرفی ریخته و سپس پودر قند را روی آن الک کرده و مخلوط می کنیم، سپس خامه صبحانه را کم کم اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم تا حالت خمیری به خود بگیرد و نرم و لطیف شود. صاف، همینطور باش

نکته: به جای پودر نارگیل می توانید از پودر پسته یا گردو استفاده کنید.

مرحله دوم

اگر خمیر فرم گرفته شل بود می توانید کمی نارگیل به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی خامه اضافه کنید غلظت مواد باید به اندازه ای باشد که به راحتی روی رول بریزید و پهن کنید سپس. کنار گذاشتن .

سطح سوم

سپس بیسکویت های پودر شده را در ظرفی بریزید و گردوی آسیاب شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید، سپس پودر قند را روی آن ها الک کنید و سپس پودر کاکائو را روی مواد الک کنید تا گلوله نباشد و سپس همه چیز را مخلوط کنید. لباس فرم.

مرحله چهارم

بعد در ظرفی مقداری شکلات بریزید و در دیگ دوبل آب کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس خامه صبحانه را روی مواد بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. کاملا مخلوط کنید با دست ورز دهید.

مرحله پنجم

اگر خمیر خشک بود می توانید کمی خامه یا شیر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم شود و به دست نچسبد سپس آن را روی کاغذ روغنی یا سینی فر قرار دهید و روی آن کاغذ روغنی یا پلاستیک بزنید. وردنه

مرحله ششم

سپس دور خمیر را با چاقو بچینید و دوباره سلفون را روی خمیر بگذارید و خمیر را با وردنه باز کنید و سلفون را بردارید و مواد میانی را روی خمیر بریزید و با پالت پهن کنید تا تمام سطح خمیر را بپوشاند. خمیر و سطح آن می ایستد

مرحله هفتم

سپس خمیر را با کاغذ روغنی یا ورقه نسوز زیر آن پهن کرده و روی آن را با نایلون بپوشانید و در یخچال قرار دهید و حدود 6 ساعت استراحت دهید تا ساختار رول سفت و یکدست شود و خامه میانی خورده شود. . کیک را آزاد کنید.

مرحله هشتم

برای تهیه گاناش خامه صبحانه را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و وقتی خامه به جوش آمد یک سکه شکلات به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا شکلات آب شود و خامه کاملا مخلوط شود. و یکنواخت. بودن

مرحله نهم

سپس گاناش را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا به دمای محیط برود سپس آن را در قیف بریزید و گاناش را روی رول بریزید و پهن کنید و رول را دوباره در یخچال قرار دهید تا گاناش شکل خودش را بگیرد و سفت شود.

مرحله دهم

سپس رول نارگیل را از یخچال خارج کرده و روی آن را با پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو، تکه های بادام و تکه های فندق تزیین می کنیم، سپس به اندازه های دلخواه برش می دهیم و در ظرف مناسبی قرار می دهیم و با چای یا قهوه سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا