طرز تهیه رولت کدو حلوایی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه رولت کدو حلوایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه رول کدو حلوایی
رول کدو حلوایی یکی از شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف دارد و از صبحانه های مقوی و کامل محسوب می شود.این شیرینی خوشمزه بسیار راحت و سریع تهیه می شود و برای سرو بسیار مناسب و شیک می باشد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه رول کدو حلوایی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک | |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
قند | 1 فنجان |
پوره کدو تنبل | 1 فنجان |
ارد | 3.4 فنجان |
وانیل | 5 گرم |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق مرباخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق مرباخوری |
پودر زنجبیل | 1 قاشق مرباخوری |
پودر جوز هندی | کافی |
مواد لازم برای خامه میانی | |
کرم رنگ | بسته 3/4 |
پنیر خامه ای | بسته 3/4 |
شکر پودر شده | 3.4 فنجان |
وانیل | کافی |
گردو | به مقدار مورد نظر |
طرز تهیه رول کدو حلوایی
مرحله اول
من آماده می کنم رولت کدوتنبل ابتدا برای تهیه پوره کدو حلوایی می توانید کدو را برش بزنید و چند تکه کنید و در فر قرار دهید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و بگذارید 45 دقیقه بماند تا پوست کدو قهوه ای شود و گوشت آن تبدیل به رنگ شود. نرم
مرحله دوم
سپس کدو را از فر خارج کرده و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس پوست آن را از گوشت کدو جدا کنید و سپس با استفاده از مخلوط کن برقی یا دستی یا غذاساز، گوشت کدو را پوره کنید.
سطح سوم
همچنین می توانید کدو را پوست بگیرید تا پوره شود و به اندازه های دلخواه برش دهید و در قابلمه ای بریزید و روی آن را با 1/4 پیمانه آب بپوشانید و بگذارید 2 ساعت با حرارت ملایم خوب بپزد.
مرحله چهارم
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم می زنیم تا کمی کف کند و بزرگ شود، سپس وانیل را اضافه می کنیم و با همزن هم می زنیم تا طعم وانیل گرفته شود و کاملا با تخم مرغ ها مخلوط می شود، سپس کاسه را خارج می کنیم. انجام دادن.
مرحله پنجم
سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کرمی و کشدار شود سپس با لیسک ظرف را بردارید تا اگر تخم مرغ دور کاسه گیر کرد با مواد مخلوط شود و بوی تخم مرغ گرفته شود. ناپدید می شوند
مرحله ششم
سپس پوره کدو حلوایی را به مواد اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود سپس پودر دارچین و پودر زنجبیل و پودر جوز هندی را به مواد کیک اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا عطر دارچین به مواد برسد. و با مواد مخلوط می شود
مرحله هفتم
بعد در ظرفی دیگر آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس آرد را الک می کنیم تا سبک و یکدست شود سپس روی مخلوط مواد الک می کنیم و با همزن دستی در یک جهت به صورت دورانی هم می زنیم تا کاملا یکدست شود. و بافت خمیر یکنواخت است.
مرحله هشتم
سپس کف قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کف قالب را کاغذ پخت قرار دهید و مواد کیک را روی آن بریزید و به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید. برای پختن کیک
مرحله نهم
سپس اجازه دهید کیک به مدت 15-20 دقیقه بپزد تا طلایی شود، سپس آن را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس یک حوله نخی را روی سطح صاف پهن کنید و کمی پودر قند بپاشید.
مرحله دهم
سپس قالب را روی حوله برگردانید تا کیک از قالب خارج شود و به شکل درست در بیاید و سپس با استفاده از حوله کیک را بغلطانید تا شکل بگیرد، سپس برای درست کردن خامه کیک، خامه صبحانه را در ظرفی بریزید و پنیر خامه ای را اضافه کنید. به او.
مرحله یازدهم
سپس خامه و پنیر را با همزن برقی هم می زنیم تا یکدست شوند، سپس پودر قند را اضافه می کنیم و دوباره با همزن برقی خوب می زنیم تا خامه فرم بگیرد و تیغه های همزن روی آن بماند و اگر کاسه را برگردانید خامه داخل خواهد شد.نریزید.
مرحله دوازدهم
سپس رول را باز کرده و خامه فرم گرفته را با کفگیر روی سطح کیک بریزید و کاملاً پخش کنید تا تمام قسمت های کیک با خامه آغشته شود سپس گردوها را خرد کرده روی خامه بریزید و کیک را گرد کنید و بپزید. 4 ساعت در یخچال.
مرحله سیزدهم
رول را در یخچال استراحت دهید تا خامه سفت شود و کیک شکل خودش را بگیرد و بعد از این مدت رول را از یخچال خارج کرده و پودر قند بپاشید و روی رول مقداری گردو یا تکه های گردو قرار دهید و تزئین کنید. .
5
2