آشپزی

طرز تهیه رولت کوکو سبزی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه رولت کوکو سبزی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه رول نارگیل سبزیجات

رول نارگیل سبزی یکی از فینگر فودهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در دستور العمل های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول نارگیل سبزی را در ادامه مطلب ببینید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سبزی نارگیل 1 لیوان و نیم
یک تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
مواد میانی رولت
سینه مرغ 200 گرم
زرشک 2 قاشق غذاخوری
گردو کافی
عصاره ماست یا سس مایونز 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه رول نارگیل سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه رول نارگیل سبزی خوشمزه ابتدا مرغ را در قابلمه مناسبی قرار می دهیم سپس کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و آب اضافه می کنیم تا سینه مرغ را بپوشاند.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط ​​می گذاریم سپس سینه های مرغ را به مدت 45 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا کاملا بپزند. سپس بعد از این مدت سینه مرغ را از قابلمه خارج می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله سینه مرغ را با کمک چنگال می تراشیم. بعد سبزی نارگیل (تره، پیازچه، موسیر و جعفری) را می شوییم، سپس در آبکش می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی آن کاملا کشیده شود.

مرحله چهارم

حالا سبزی نارگیل را روی تخته گوشت گذاشته و ریز خرد می کنیم. سپس سبزی نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید و سپس تخم مرغ را به همراه نمک و آرد اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه کوکو را هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. در مرحله بعد مقداری روغن مایع داخل ماهیتابه بریزید، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید روغن خوب داغ شود.

مرحله ششم

حالا مخلوط کاکائو را داخل تابه بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید سپس اجازه دهید کاکائو کاملا بپزد. سپس وقتی یک طرف نارگیل کاملا سرخ شد حرارت را خاموش می کنیم سپس درب تابه را به مدت 30 دقیقه می بندیم.

مرحله هفتم

در این مرحله بعد از سپری شدن این زمان، سطح کار را با سلفون یا کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس نارگیل سبزی را به آرامی روی آن می چرخانیم. سپس عصاره یا سس ماست نارگیل را روی طرف سرخ شده می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا ماست یا سس را روی کره کاکائو بریزید و مرغ رنده شده را روی آن بمالید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم.

مرحله نهم

در این مرحله زرشک را در تابه می گذاریم و کمی تفت می دهیم سپس از روی آتش برمی داریم. سپس گردو را به صورت ریز خرد کرده و همراه با زرشک روی رول نارگیل سبزی می ریزیم.

مرحله دهم

حالا با سلفون کاکائو را حلقه حلقه می کنیم سپس داخل سلفون می بندیم و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم. سپس بعد از این مدت رول را از یخچال خارج کرده و برش می دهیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا