طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ
زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که به روش های مختلف و با مواد متنوعی تهیه می شود.این غذای لذیذ و مقوی طرفداران زیادی دارد و برای سرو بسیار مناسب و شیک است و طرز تهیه آن بسیار آسان است. با طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
سینه مرغ | نصف عدد |
زرشک | 1/4 لیوان فرانسوی |
پیاز متوسط | 1 قطعه |
زعفران آب پز غلیظ | به مقدار مورد نظر |
شکر (اختیاری) | 2 قاشق غذاخوری |
برنج | 1.5 فنجان |
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ
مرحله اول
برای تهیه برشک پیلو با ریش ریش مرغ ابتدا سینه مرغ را در قابلمه ریخته و مقداری آب بریزید سپس مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. در مرحله بعد یک پیاز کوچک را پوست گرفته و بشویید و در قابلمه قرار دهید (تا بوی مرغ را بگیرد)، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ بپزد.
مرحله دوم
سپس در این فاصله قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد سپس برنجی را که از شب قبل یا چند ساعت قبل خیس کردید با آب و کمی نمک داخل آن بریزید و بگذارید با هم بجوشد. به مدت 6 تا 7 دقیقه
سطح سوم
بعد از این مدت برنج را آبکش کرده و کنار می گذاریم سپس مقداری زرشک را شسته و در تابه ای مقداری روغن می ریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود سپس زرشک را داخل آن می ریزیم و در روغن داغ سرخ می کنیم. انجام شده.
مرحله چهارم
سپس سینه مرغ را که خوب پخته بود از روی حرارت بردارید و بعد از اینکه کمی خنک شد مرغ را رنده کنید و در ظرف کوچکی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب اضافه کنید و بگذارید خوب ور بیاید و غلیظ شود.
مرحله پنجم
بعد از ریش ریش مرغ ها را در همان ماهیتابه ای که زرشک ها را تفت دادید بریزید و زعفران غلیظ پخته شده را اضافه کنید سپس مقداری شکر روی مخلوط بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی هم بزنید.
مرحله ششم
وقتی شکر آب شد و همه مواد با هم مخلوط شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس داخل قابلمه کمی روغن بریزید و کف قابلمه دلخواهتان را بگذارید، سپس یک لایه برنج روی ظرف بریزید. کف قابلمه و سطح آن را صاف کنید
مرحله هفتم
سپس مواد مرغ را روی برنج بریزید و آن را پخش کنید تا کاملا سطح برنج را بپوشاند، سپس یک لایه دیگر برنج بریزید و درب قابلمه را با درب محکم ببندید و اجازه دهید برنج خوب دم بکشد و بپزد، سپس برنج را بردارید. برنج از روی اجاق گاز
مرحله هشتم
به جای اینکه مواد مرغ را در وسط برنج قرار دهید، می توانید ابتدا برنج را به تنهایی بپزید و سپس مخلوط مواد مرغ را روی برنج ریخته و پهن کنید که برای سرو مناسب تر است، سپس برنج را داخل برنج قرار دهید. یک ظرف مناسب و تزیین کنید در نهایت برشک پلو را با مرغ ریش ریش همراه با آب مرغ، سالاد، ترشی، زیتون، دارچین و تزیینات سرو کنید.