آشپزی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که به روش های مختلف و با مواد متنوعی تهیه می شود.این غذای لذیذ و مقوی طرفداران زیادی دارد و برای سرو بسیار مناسب و شیک است و طرز تهیه آن بسیار آسان است. با طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ نصف عدد
زرشک 1/4 لیوان فرانسوی
پیاز متوسط 1 قطعه
زعفران آب پز غلیظ به مقدار مورد نظر
شکر (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری
برنج 1.5 فنجان

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

مرحله اول

برای تهیه برشک پیلو با ریش ریش مرغ ابتدا سینه مرغ را در قابلمه ریخته و مقداری آب بریزید سپس مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. در مرحله بعد یک پیاز کوچک را پوست گرفته و بشویید و در قابلمه قرار دهید (تا بوی مرغ را بگیرد)، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا مرغ بپزد.

مرحله دوم

سپس در این فاصله قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد سپس برنجی را که از شب قبل یا چند ساعت قبل خیس کردید با آب و کمی نمک داخل آن بریزید و بگذارید با هم بجوشد. به مدت 6 تا 7 دقیقه

سطح سوم

بعد از این مدت برنج را آبکش کرده و کنار می گذاریم سپس مقداری زرشک را شسته و در تابه ای مقداری روغن می ریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود سپس زرشک را داخل آن می ریزیم و در روغن داغ سرخ می کنیم. انجام شده.

مرحله چهارم

سپس سینه مرغ را که خوب پخته بود از روی حرارت بردارید و بعد از اینکه کمی خنک شد مرغ را رنده کنید و در ظرف کوچکی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب اضافه کنید و بگذارید خوب ور بیاید و غلیظ شود.

مرحله پنجم

بعد از ریش ریش مرغ ها را در همان ماهیتابه ای که زرشک ها را تفت دادید بریزید و زعفران غلیظ پخته شده را اضافه کنید سپس مقداری شکر روی مخلوط بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی هم بزنید.

مرحله ششم

وقتی شکر آب شد و همه مواد با هم مخلوط شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس داخل قابلمه کمی روغن بریزید و کف قابلمه دلخواهتان را بگذارید، سپس یک لایه برنج روی ظرف بریزید. کف قابلمه و سطح آن را صاف کنید

مرحله هفتم

سپس مواد مرغ را روی برنج بریزید و آن را پخش کنید تا کاملا سطح برنج را بپوشاند، سپس یک لایه دیگر برنج بریزید و درب قابلمه را با درب محکم ببندید و اجازه دهید برنج خوب دم بکشد و بپزد، سپس برنج را بردارید. برنج از روی اجاق گاز

مرحله هشتم

به جای اینکه مواد مرغ را در وسط برنج قرار دهید، می توانید ابتدا برنج را به تنهایی بپزید و سپس مخلوط مواد مرغ را روی برنج ریخته و پهن کنید که برای سرو مناسب تر است، سپس برنج را داخل برنج قرار دهید. یک ظرف مناسب و تزیین کنید در نهایت برشک پلو را با مرغ ریش ریش همراه با آب مرغ، سالاد، ترشی، زیتون، دارچین و تزیینات سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا