طرز تهیه ساطری پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ساطری پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه برنج ساتری
ستاری پلو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصل آن مربوط به استان خراسان است، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه برنج ساتری برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
برنج | 2 فنجان |
هویج | 4 عدد وسط |
گوشت چرخکرده | 200 گرم |
کشمش | ½ فنجان |
پیاز | 1 عدد وسط |
آرد نخودچی | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | 4 قاشق غذاخوری |
فلفل | 1 قاشق چایخوری |
نمک، زردچوبه و پودر دارچین | هر کدام 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه برنج ساتری
مرحله اول
برای تهیه برنج ستاری لذیذ در ابتدای کار پیاز را به صورت ریز رنده شده رنده می کنیم سپس از صافی رد می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم
حالا آرد نخودچی را به همراه نمک، زردچوبه، پودر دارچین و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید و ورز دهید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند. سپس گوشت چرخ کرده را به اندازه یک گردوی درشت از مخلوط جدا می کنیم.
سطح سوم
حالا گوشت را در دست فرم داده و در ظرف مناسبی قرار می دهیم. سپس گوشت را به همین ترتیب چرخ می کنیم تا مواد گوشت تمام شود و بعد از آن گوشت چرخ کرده را در یخچال نگهداری می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله هویج را بشویید و پس از جدا کردن پوست آن را به صورت نواری برش دهید. سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع اضافه می کنیم و می گذاریم خوب داغ شود.
مرحله پنجم
حالا هویج های سفت را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سبک شوند. وقتی هویج کمی نرم شد، کمی نمک، زردچوبه، پودر دارچین و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا ادویه ها کاملا سرخ شوند.
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه جداگانه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع به آن اضافه می کنیم. حالا گوشت را از یخچال بیرون می آوریم و داخل روغن می گذاریم سپس کاملا سرخ می کنیم. حالا کشمش ها را بشویید و به تابه اضافه کنید.
مرحله هفتم
حالا کشمش ها را کمی تفت می دهیم و بلافاصله مخلوط هویج را به تابه با گوشت اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. سپس ظرف مناسبی را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله هشتم
سپس آب را بجوشانید سپس برنج را بشویید و همراه با 1 قاشق چایخوری نمک داخل قابلمه بریزید. حالا اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند تا پخت اولیه آن تمام شود.
مرحله نهم
بعد از این مدت یک دانه برنج را با دو انگشت خرد می کنیم، اگر پوسته دانه برنج نرم و مغز آن کمی سفت بود، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم، سپس برنج را آبکشی می کنیم. سپس یک رگ مناسب را انتخاب می کنیم.
مرحله دهم
حالا داخل قابلمه مقداری روغن مایع می ریزیم و ته دیگ مورد نظر را داخل قابلمه تنظیم می کنیم سپس نیمی از برنج را داخل قابلمه می ریزیم. سپس تمام مواد گوشتی را روی برنج بریزید و باقی مانده برنج را اضافه کنید.
مرحله یازدهم
سپس زعفران پخته شده را روی برنج پهن کرده و درب قابلمه را می بندیم و روی قابلمه می گذاریم. حالا شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قابلمه را روی آن قرار می دهیم.
مرحله دوازدهم
حالا اجازه دهید مرغ به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت روی آتش بماند تا کاملا بپزد. پس از گذشت این مدت ظرف را از روی حرارت بردارید سپس پلو را هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شود.
مرحله سیزدهم
در آخر کوفته ها را از پلو جدا می کنیم سپس پلو را در ظرف مورد نظر می ریزیم و کوفته ها را در بشقاب می چینیم. سپس برنج ساتری را با سالاد فصل یا ماست سرو می کنیم. نوش جان.
5
2