طرز تهیه سالاد آلمانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سالاد آلمانی
سالاد آلمانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سالاد آلمانی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سوسیس | 4 عدد |
سیب زمینیها | 2 عدد |
خيار شور | ½ فنجان |
پیازچه | ⅓ فنجان |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
ماست | 2 قاشق غذاخوری |
خردل | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و پودر سیر | کافی |
پودر فلفل سیاه و آویشن | کافی |
طرز تهیه سالاد آلمانی
مرحله اول
برای تهیه سالاد لذیذ آلمانی در ابتدای کار سیب زمینی ها را در قابلمه آب می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا کاملا پخته و نرم شوند. سپس سوسیس ها را به صورت گرد برش می دهیم.
مرحله دوم
حالا سوسیس ها را در کمی روغن سرخ می کنیم و روی دستمال مخصوص می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس ترشی را به همراه پیازچه برش می دهیم و در ظرف می ریزیم.
سطح سوم
وقتی سیب زمینی کاملاً پخته شد آن را از قابلمه خارج کرده و پوست آن را بگیرید و سپس به قطعات کوچک برش دهید و به کاسه اضافه کنید. حالا سوسیس را به کاسه اضافه کنید و شروع به درست کردن سس کنید.
مرحله چهارم
برای این کار سس مایونز، ماست، سس خردل، کمی نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، فلفل قرمز و پودر آویشن را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا سس مخلوط و یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا سس را روی مواد سالاد بمالید و با دو قاشق خوب مخلوط کنید تا سس با مواد سالاد مخلوط شود. در آخر سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند سپس سرو کنید. نوش جان.