طرز تهیه سالاد اسفناج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد اسفناج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سالاد اسفناج
سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه و سالم است که برای گیاهخواران بسیار مناسب است تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را مشاهده کنند. طرز تهیه سالاد اسفناج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
اسفناج | 3 فنجان |
دانه های انار | 1 فنجان |
یک پرتقال | 1 فنجان |
گردو | ⅓ فنجان |
پنیر سبزیجات | 50 گرم |
مواد لازم برای سس |
|
رب انار | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه سالاد اسفناج
مرحله اول
برای تهیه سالاد اسفناج خوشمزه و سالم در ابتدای کار اسفناج ها را شسته و در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود. حالا اسفناج را بدون برش در ظرف مورد نظر می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله پوست اصلی و نازک پرتقال را کاملا جدا می کنیم سپس فیله آن را مکعبی می کنیم. حالا برش های پرتقال را به همراه دانه های انار داخل کاسه روی برگ های اسفناج بریزید.
سطح سوم
در این مرحله گردوها را به قطعات متوسط برش می دهیم و در ظرفی روی برگ های اسفناج پهن می کنیم. حالا پنیر سبزی را مکعبی متوسط کرده و روی مواد سالاد می گذاریم.
مرحله چهارم
حالا سس سالاد را درست می کنیم، برای این منظور رب انار، سرکه، روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل در ظرف مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم تا سس کاملا مخلوط شود.
مرحله پنجم
در این مرحله سس را روی مواد سالاد بمالید و با دو قاشق خوب مخلوط کنید تا سس جذب مواد شود. در آخر سالاد را به عنوان پیش غذا یا همراه غذا سرو می کنیم. نوش جان.
5
2