طرز تهیه سالاد تبوله +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سالاد تبوله
سالاد تبوله یکی از سالادهای معروف و پرطرفدار بین المللی است که اصل آن متعلق به کشور لبنان است برای مشاهده آموزش کامل و قدم به قدم آن طرز تهیه سالاد تبوله برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بلغور گندم | نصف فنجان |
پیازچه | 4 عدد |
خیار | دو عنصر |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | نصف فنجان |
گوجه فرنگی | دو عنصر |
آب لیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه سالاد تبوله
مرحله اول
من آماده می کنم سالاد تبوله ابتدا بلغور گندم را خوب می شوییم سپس در قابلمه کوچکی می ریزیم و تقریباً سه برابر مقدار بلغور را در آب جوش اضافه می کنیم. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید بلغور یک ساعت در آب جوش خیس بخورد.
مرحله دوم
اگر می خواهید بلغورها بعد از مصرف راحت هضم شوند، می توانید 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به بلغورها اضافه کنید و قابلمه بلغورها را به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. البته این امر اختیاری است و اگر معده ضعیفی دارید توصیه می شود.
سطح سوم
در این مرحله خیار و پیاز (یا پیاز) و گوجه فرنگی را شسته سپس ریز خرد می کنیم (مثل سالاد شیرازی البته اگر کمی کوچکتر باشد سالاد زیباتر می شود). گذشته از .
مرحله چهارم
در این مرحله غذا را آبکشی کرده و در ظرف مناسبی قرار می دهیم. سپس خیار و گوجه و پیاز خرد شده را اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم سپس جعفری و نعناع خرد شده را به بقیه مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
بعد از اینکه مواد سالاد یکدست شد کمی نمک و فلفل به سالاد اضافه می کنیم. در نهایت می توانید چند قاشق دیگر روغن زیتون به سالاد اضافه کنید تا هضم آن راحت تر شود. برای بهتر شدن طعم سالاد تبوله کمی آبلیموی تازه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
بعد از اضافه کردن آبلیمو، مواد سالاد را کمی بریزید، سپس سالاد را در ظرف سالاد بریزید و سلفون را بپوشانید. برای سفت شدن و طعم دادن به سالاد، آن را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.
نکاتی در مورد تهیه سالاد تبوله
سالاد تبوله با انار
برای تزیین و طعم بهتر این سالاد می توانید از دانه های انار نیز استفاده کنید زیرا طعم بسیار خوبی به سالاد تبوله می دهد. البته از آنجایی که انار در تمام فصول موجود نیست، می توانید این کار را در پاییز و زمستان انجام دهید.