طرز تهیه سالاد خیار +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سالاد خیار
سالاد خیار یکی از سالادهای بین المللی بسیار ساده است که در کشورهای مختلف با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سالاد خیار برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
ماست یونانی پرچرب | ½ فنجان |
پودر سیر | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه سیب یا آب لیموی تازه | 2 قاشق غذاخوری |
برگ جعفری | 3 قاشق غذاخوری |
خیار | 3 تا 4 عدد |
پیاز قرمز کوچک | 1 قطعه |
نمک دریا و فلفل | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه سالاد خیار
مرحله اول
برای تهیه سالاد خیار خوشمزه ابتدا برگ های جعفری را بشویید سپس در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی آن کشیده شود. سپس جعفری را روی تخته گوشت چیده و ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم
حالا خیار را شسته سپس به شکل و اندازه دلخواه برش می دهیم. سپس ماست را در ظرف مناسبی می ریزیم و با چنگال هم می زنیم تا قوام آن باز شود. سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید.
سطح سوم
در این مرحله پیاز را به صورت خلالهای نازک برش میدهیم، سپس همراه با خیارهای خلال شده در ظرف سرو میچینیم. سپس جعفری را به همراه پودر سیر، نمک دریا، فلفل سیاه و آبلیمو یا سرکه به ماست اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط ماست را هم می زنیم تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس مخلوط ماست و جعفری را به خیار و پیاز خرد شده اضافه کنید و سالاد را با قاشق هم بزنید تا سس جذب سالاد شود.
مرحله پنجم
در نهایت، سالاد خیار را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند. سپس سالاد را از یخچال خارج کرده و با ماکارونی و پیراشکی و عدس سرو می کنیم. نوش جان.