طرز تهیه سالاد روسی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سالاد روسی
سالاد روسی یکی از سالادهای خوشمزه و بی نظیر روسی است که در همه کشورها طرفداران زیادی دارد و مواد اولیه و طرز تهیه آن مانند سالاد آلوه ساده و سریع است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه سالاد روسی برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت ژامبون | نصف فنجان |
هویج | 1 قطعه |
خيار شور | کمتر از نیم پیمانه |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
سیب زمینی بزرگ | 3 عدد |
نخود فرنگی | 1 فنجان |
ذرت | 1 فنجان |
مواد لازم برای سس | |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
ماست یونانی | 4 قاشق غذاخوری |
خردل | 1 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
شوید تازه خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه سالاد روسی
مرحله اول
من آماده می کنم سالاد خوشمزه روسی ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه ای با کمی آب جوش روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید حدود 40 دقیقه بجوشد سپس پوست آن ها را بگیرید و به صورت مکعب های کوچک برش دهید.
مرحله دوم
سپس تخممرغها را در تابهای با کمی آب جوش روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا حدود 10 دقیقه بپزند، سپس آنها را پوست گرفته و به مکعبهای کوچک برش میزنیم و کنار میگذاریم.
سطح سوم
هویج را بشویید و پوست بگیرید سپس در کمی آب جوش حدود 15 دقیقه بجوشانید تا نرم شود سپس هویج را مکعبی خرد کنید و بگذارید کمی خنک شود.
مرحله چهارم
بعد ذرت که مکزیکی بهتره چون نرمتره و شیرین تره با کمی آب روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه و 20 دقیقه بپزه.
نکته: برای راحتی می توانید از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید.
مرحله پنجم
سپس نخودها را به روش قبل در قابلمه با کمی آب روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه می جوشانند تا نرم و پخته شوند و از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم.
مرحله ششم
حالا گوشت یا ژامبون مرغی را که بنا به ذائقه و سلیقه خود انتخاب کرده اید به مکعب های کوچک برش دهید و به همین ترتیب ترشی ها را برش بزنید و کنار بگذارید.
مرحله هفتم
در این مرحله سیب زمینی، تخم مرغ، هویج، ذرت، نخود، ژامبون، گوشت و ترشی را در ظرف مناسبی بریزید و به آرامی همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله هشتم
در ظرفی دیگر ماست یونانی را بریزید و سس مایونز را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس سس خردل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله نهم
در مرحله بعد مقداری شوید تازه را بشویید و ریز خرد کنید و داخل مواد سس بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس روغن زیتون را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله دهم
وقتی تمام روغن زیتون با مواد سس مخلوط شد، به اندازه کافی آبلیمو را طبق ذائقه و ترجیح خود به مخلوط سس اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط یکنواخت شود.
مرحله یازدهم
سپس سس را بچشید و به سلیقه خود نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم و عطر همه مواد کاملا با هم ترکیب شود.
مرحله دوازدهم
سپس تمام مواد سالاد را در ظرف بزرگتری بریزید و سپس سس را به آنها اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید و سپس به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کاملا جذب سالاد شود.
مرحله سیزدهم
سپس سالاد روسی آماده را از یخچال خارج کرده و در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با نعناع تازه و برگ شوید تزیین کنید و به عنوان یک پیش غذای شیک سرو کنید.