طرز تهیه سالاد فتوش با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد فتوش را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سالاد فتوش
سالاد فتوش یکی از سالادهای خوشمزه و اصیل لبنانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سالاد فتوش برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات لازم برای 2 نفر | |
نان لواش | 2 عدد |
روغن مایع | 1 فنجان |
کاهو | ½ کاهو |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
خیار | 2 عدد |
پیاز قرمز | 1 عدد کوچک |
تربچه | 3 تا کوچک |
جعفری | کافی |
پنیر فتا | کافی |
مواد تشکیل دهنده سس سالاد |
|
آبلیموی تازه | ½ لیمو |
روغن زیتون | ½ قاشق چایخوری |
شربت انار | 1 قاشق غذاخوری |
سماق | 1 قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه سالاد فتوش
مرحله اول
من آماده می کنم سالاد فتوش خوشمزه است در ابتدای کار لواش را به صورت مثلث های کوچک برش می دهیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع اضافه می کنیم تا روغن خوب داغ شود.
مرحله دوم
وقتی کره داغ شد نان های پیتا را به تابه اضافه کنید سپس تابه را تکان دهید تا کاملا قرمز و قهوه ای شوند. وقتی نان ها برشته شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و نان ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید.
سطح سوم
حالا اجازه دهید روغن اضافی نان ها کاملا گرفته شود. سپس کاهو را به همراه گوجه فرنگی، خیار، تربچه، جعفری و پیاز قرمز خوب بشویید، سپس هر سبزی را به اندازه و شکل دلخواه خرد کنید.
مرحله چهارم
برای تهیه سس سالاد آبلیموی تازه، روغن زیتون، شربت انار، سماق و نمک را در ظرف مناسبی بریزید، سپس خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. حالا پنیر فتا را به اندازه های دلخواه برش می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله تمام سبزیجات خرد شده را در ظرف بزرگی بریزید، سپس سس را به صورت تکه تکه روی مواد بریزید و با دو قاشق خوب مخلوط کنید تا سس جذب همه مواد سالاد شود.
مرحله ششم
حالا سالاد فتوش را به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا طعم ها با هم مخلوط شوند. بعد از این مدت لواش و پنیر فتا روی سالاد گذاشته و بعد از آن در غذا سرو می شود. نوش جان.
5
1