طرز تهیه سالاد مکزیکی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد مکزیکی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
دستور تهیه سالاد مکزیکی
سالاد مکزیکی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد مختلف تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد مکزیکی در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 3 نفر | |
کنسرو لوبیا قرمز | 1 جعبه |
ذرت | 1 کاسه |
خيار شور | 2 عدد |
پیاز | 1 قطعه |
جعفری تازه | 1 کاسه |
هویج | 2 عدد |
کلم قرمز | ¼ کلم کوچک |
مواد لازم برای سس | |
روغن زیتون | کافی |
آبلیموی تازه | کافی |
فلفل سیاه، نمک و پاپریکا | کافی |
دستور تهیه سالاد مکزیکی
مرحله اول
برای تهیه سالاد مکزیکی خوشمزه در ابتدای کار کلم قرمز را به صورت نوارهای نازک برش داده و در ظرف مناسبی بریزید سپس هویج را درشت رنده کرده و به همراه ذرت به ظرف اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا ترشی را به صورت ورقه های نازک برش دهید و به همراه لوبیا قرمز کنسرو شده به کاسه اضافه کنید. سپس جعفری را خرد کرده و پیاز را نازک حلقه کرده و به ظرف اضافه کنید.
سطح سوم
در این مرحله سس سالاد را به این صورت که روغن زیتون، فلفل سیاه، آبلیموی تازه، فلفل قرمز و نمک را در ظرف مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم، سس سالاد را آماده می کنیم.
مرحله چهارم
حالا سس هموژنیزه را روی مواد سالاد بمالید و با استفاده از دو قاشق سالاد را زیر و رو کنید تا سس جذب مواد شود. در آخر سالاد را ۱ ساعت در یخچال بگذارید و سرو کنید. نوش جان.
5
2