طرز تهیه سالاد پاستا خامه ای با کرفس بسیار لذیذ با دستورپخت ساده در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سالاد ماکارونی خامه ای با کرفس
سالاد پاستا کرفس خامه ای یکی از خوشمزه ترین و سریع ترین سالادهایی است که می توانید درست کنید. این سالاد علاوه بر طعم بی نظیری که دارد از مواد تازه و سالمی مانند کرفس، پیاز قرمز و پاستا مزایایی که به راحتی در دسترس هستند. طعم مطبوع خامه و سس مایونز به همراه آب لیموی تازه طعمی برجسته و دلپذیر به این سالاد می دهد. چه به دنبال یک پیش غذا ساده یا یک وعده غذایی سبک برای ناهار یا شام باشید، سالاد پاستا کرفس خامه ای انتخاب مناسبی است.
برای تهیه سالاد ماکارونی خامه ای خانگی خوشمزه با کرفس ابتدا پاستا را به مدت 10 دقیقه در آب جوش با کمی نمک بپزید و سپس خنک کنید. در یک کاسه بزرگ سس مایونز، خامه و آب لیمو را خوب مخلوط کنید. کرفس خرد شده و پیاز قرمز را به همراه ماکارونی خنک شده به مخلوط سس اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و خوب هم بزنید. سالاد را چند ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و طعم دار شود. این سالاد خنک و خوش طعم برای روزهای گرم تابستان یا به عنوان پیش غذا در مهمانی ها انتخابی عالی است.
عناصر | اندازه ی |
پاستا | 450 گرم |
سس مایونز | 1 فنجان |
کرم رنگ | 2 قاشق غذاخوری |
آب لیموی تازه | 1/3 فنجان |
کرفس | 1 گیاه |
پیاز قرمز | 1 عدد کوچک |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه سالاد ماکارونی خامه ای با کرفس
مرحله 1: پاستا را آماده کنید
ابتدا یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت زیاد قرار دهید و به آن نمک اضافه کنید. وقتی آب جوش آمد، پاستا را اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید. سپس پاستا را آبکش کنید و زیر آب سرد بگذارید تا سریع خنک شود.
مرحله 2: سس سالاد را آماده کنید
در یک کاسه بزرگ، سس مایونز، خامه و آب لیموی تازه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. این مخلوط باید معطر و خامه ای باشد، پایه اصلی سالاد ما باشد.
مرحله 3: آماده کردن کرفس
کرفس را بشویید و ساقه های تازه آن را از ته آن جدا کنید. اگر ساقه های ضخیم و پوست کنده دارید، آنها را پوست بگیرید و سپس به اندازه برش دهید. برگ های تازه کرفس را جدا کرده و برای استفاده در سالاد کنار بگذارید.
مرحله چهارم: پیاز را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید
پیاز قرمز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سپس پیاز خرد شده، کرفس خرد شده و ماکارونی خنک شده را به کاسه با سس اضافه کنید.
مرحله 5: چاشنی و له کردن نهایی
به مقدار کافی نمک و فلفل به مخلوط سالاد اضافه کنید تا مزه دار شود. سپس همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا سس به طور مساوی بین پاستا و سبزیجات پخش شود.
مرحله ششم: سالاد را در یخچال بگذارید
سالاد آماده را برای چند ساعت – حداقل 2-3 ساعت – در یخچال قرار دهید تا طعم ها خوب مخلوط شوند و سالاد خنک تر و خوشمزه تر شود.
مرحله 7: سرو کنید
پس از استراحت کافی در یخچال، سالاد را در ظرف مورد نظر خود بریزید. برای زیبایی بیشتر می توانید سطح سالاد را با برگ های تازه کرفس تزیین کنید. حالا وقت آن است که این سالاد خوشمزه و خنک را در کنار خانواده یا دوستان خود میل کنید.