طرز تهیه سالاد چیکن با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد چیکن را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سالاد مرغ
سالاد مرغ یکی از سالادهای بین المللی خوشمزه است که با دستور پخت و مواد اولیه مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سالاد مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
کلم | 1 عدد کوچک |
سینه مرغ | 300 گرم |
قارچ | 500 گرم |
گوجه فرنگی | 1 قطعه بزرگ |
فلفل | 1 قطعه بزرگ |
هویج | 1 قطعه |
نمک، فلفل و آویشن | کافی |
مواد لازم برای سس |
|
ارد | 4 قاشق غذاخوری |
شیر نر | 2 فنجان |
کره | 50 گرم |
پنیر تست ورقه شده | 4 برگ |
نمک، فلفل و آویشن | کافی |
طرز تهیه سالاد مرغ
مرحله اول
برای تهیه سالاد مرغ خوشمزه در ابتدای کار هویج را در ظرفی حاوی آب بریزید و روی آتش بگذارید تا هویج پخته شود. سپس سینه مرغ را به صورت نوارهای نازک برش می دهیم و در ظرف می ریزیم.
مرحله دوم
حالا پیاز را خلال کرده و مقداری زعفران، نمک و پودر آویشن را به کاسه اضافه کنید و ۱ دقیقه ماساژ دهید تا طعم ها به سینه مرغ بروند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید.
سطح سوم
حالا کاسه را به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا سینه مرغ استراحت کند و طعم خوبی پیدا کند. وقتی هویج کاملا پخته شد، آن را به ورقه های نازک برش دهید و در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله چهارم
پس از پخته شدن سینه های مرغ، تابه مناسبی را روی اجاق قرار دهید و کره را اضافه کنید و اجازه دهید تا کره آب شود. حالا پیازها را در کاسه بریزید و مرغ مزه دار شده را به تابه اضافه کنید.
مرحله پنجم
سپس سینه های مرغ را با حرارت زیاد به مدت 5 تا 6 دقیقه با درب باز سرخ کنید تا کاملا بپزند و سپس کنار بگذارید. حالا گوجه فرنگی و فلفل و قارچ را خلال می کنیم.
مرحله ششم
سپس در تابه ای جداگانه سبزیجات خرد شده را با کمی نمک تفت دهید تا سرخ شوند. حالا هویج خرد شده را به همراه سینه مرغ به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله هفتم
حالا سس سالاد را درست می کنیم، برای این منظور آرد را به همراه شیر تازه سرد در قابلمه مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شوند، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله هشتم
سپس کره را به قابلمه اضافه کرده و مدام هم می زنیم تا سس به غلظت ماس برسد، سپس مقداری نمک، فلفل و پودر آویشن را به قابلمه اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کره آب شود.
مرحله نهم
وقتی سس به غلظت فرنی رسید پنیر رنده شده را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. حالا کلم را به ورقه های نازک برش می دهیم و می شوییم.
مرحله دهم
حالا کلم را با نمک و پودر آویشن و فلفل سیاه مخلوط می کنیم و در ظرف مورد نظر می ریزیم سپس با نصف سس می پوشانیم. سپس مخلوط سبزیجات را داخل کاسه بریزید.
مرحله یازدهم
در این مرحله دوباره روی مواد را با سس باقیمانده بپوشانید، سپس سالاد را با چیپس سیب زمینی و هویج و در صورت تمایل شوید تازه تزیین کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ها با هم مخلوط شوند. نوش جان.
5
2