آشپزی

طرز تهیه سالاد گندم +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سالاد گندم

سالاد گندم یکی از انواع سالادهای خوشمزه و سالم است که برای رژیم های غذایی بسیار مناسب است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد گندم برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گندم سیاه 1 فنجان
ذرت کنسرو شده 1 فنجان
پیازچه 3 ساقه
زنجبیل تازه ½ دسته
که باید انجام شود 1 بسیاری
فلفل قرمز 3 عدد
خيار شور 6 عدد
دانه های انار 1 فنجان
مواد لازم برای سس
روغن زیتون ½ فنجان
لیموی تازه ½ لیمو
رب انار یا سس انار 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد گندم

مرحله اول

برای تهیه سالاد گندم لذیذ در ابتدای کار گندم سیاه را شسته و در قابلمه آب می گذاریم سپس قابلمه را روی اجاق می گذاریم و اجازه می دهیم گندم سیاه به مدت 15 دقیقه بپزد و کاملا نرم شود.

مرحله دوم

در این فاصله فلفل قرمز را روی اجاق برشته کرده، سپس همراه با ترشی به اندازه های دلخواه برش دهید. حالا پیاز را به همراه نعنا و شوید نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.

سطح سوم

بعد از 15 دقیقه گندم ها را در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی آن کشیده شود و کاملا خنک شود. حالا گندم را به همراه ذرت، پیاز، نعنا، شوید، فلفل قرمز، ترشی و انار در ظرفی بریزید.

مرحله چهارم

حالا سس سالاد را درست می کنیم، برای این منظور روغن زیتون، آبلیموی تازه، رب انار و نمک را در ظرف مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم تا سس مخلوط و یکدست شود.

مرحله پنجم

سپس در ظرفی سس را روی مواد سالاد بریزید و با دو قاشق درپوش های سالاد را برگردانید تا سس جذب مواد سالاد شود. در آخر اجازه دهید سالاد ۱ ساعت بماند سپس سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا