طرز تهیه ساندویچ رست بیف با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ساندویچ رست بیف را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه ساندویچ رست بیف
ساندویچ رست بیف یکی از ساندویچ های خوشمزه و بین المللی است که در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ رست بیف برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سفارش گوشت گوساله | 400 گرم |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 2 قرص |
برگ بو | 2 عدد |
فلفل سیاه و زنجبیل | کافی |
نمک و فلفل قرمز | کافی |
مواد لازم برای تهیه سس قارچ |
|
کره | 1 قاشق غذاخوری |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
ابگوشت | 1 فنجان |
قارچ | 300 گرم |
کرم رنگ | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | کافی |
جعفری تازه | کافی |
مواد لازم برای سس |
|
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
خردل | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری تازه | 2 قاشق غذاخوری |
پیازچه | 1 ساقه |
سیر | 1 قرص |
نمک | کافی |
طرز تهیه ساندویچ رست بیف
مرحله اول
من آماده می کنم یک ساندویچ رست بیف خوشمزه در ابتدای کار گوشت گاو را به همراه ۱ عدد پیاز، سیر، برگ بو و مقداری فلفل سیاه، زنجبیل، نمک و فلفل قرمز در قابلمه مناسبی بریزید و به مقدار کافی آب اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید و اجازه دهید گوشت به مدت 3 ساعت خوب بپزد و نرم شود. پس از این مدت، پیاز باقیمانده را به صورت خلال های نازک برش دهید و در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید.
سطح سوم
سپس کمی روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید سپس تفت دهید تا پیاز سرخ شود. حالا گوشت رنده شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت سرخ شود.
مرحله چهارم
دقت کنید گوشت را زیاد تفت ندهید وگرنه آب بینابینی تبخیر و خشک می شود. حالا مقداری نمک و فلفل به تابه بریزید و تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم
حالا سس قارچ را درست می کنیم، برای این کار یک تابه جداگانه روی اجاق می گذاریم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم، سپس قارچ را ورقه ای برش می دهیم و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
سپس قارچ ها را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شده و آب اضافی آن تبخیر شود. حالا کره را در تابه ای جداگانه اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود سپس آرد را به تابه اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله هفتم
در این مرحله آب گوشت را به تابه اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شود سپس وقتی سس غلیظ شد قارچ ها را به همراه خامه صبحانه و مقداری فلفل و نمک به تابه اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا سس را درست می کنیم، برای این منظور سس مایونز، سس خردل، جعفری، پیازچه، سیر رنده شده و کمی نمک را در ظرف مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.
مرحله نهم
سپس مقداری سس سفید داخل باگت بریزید و گوشت رنده شده را داخل نان بریزید سپس روی گوشت را با سس قارچ بپوشانید. در آخر ساندویچ را با جعفری تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان.
5
2