آشپزی

طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری، غذای فست فودی بسیار لذیذ با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری، غذای فست فودی بسیار لذیذ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ سرخ شده

طرز تهیه ساندویچ مرغ سرخ شده

ساندویچ مرغ سوخاری یکی از ساندویچ های خوشمزه، ساده، پرطرفدار و لذیذ است که به روش های مختلف با مواد مختلف بسیار راحت درست می شود و می توانید از آن به عنوان یک صبحانه مقوی یا یک غذای خوش طعم و سریع استفاده کنید. برای راهنمای کامل گام به گام طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری، ادامه دهید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
سینه مرغ 1 قطعه
آرد سوخاری کافی
یک تخم مرغ 1 قطعه
آرد گندم کافی
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
آویشن 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
پنیر برگ گودا 4 عدد
برگ کاهو 2 برگ
نان برگر 1 قطعه

طرز تهیه ساندویچ مرغ سرخ شده

مرحله 1: سینه های مرغ را بشویید و برش دهید

ابتدا سینه مرغ را بشویید، خشک کنید، سپس از وسط نصف کنید تا ضخامت آن کمتر شود، کاملا جا بیفتد.

مرحله 2: ادویه ها را به سینه مرغ خرد شده اضافه کنید

سپس ادویه ها را که شامل نمک، پودر سیر، آویشن و پاپریکا به ذائقه خود می باشد، روی سطح برش های مرغ بریزید و با دست بمالید تا ادویه ها کاملا جذب شوند و چاشنی ها را آغشته کنید.

مرحله 3: مرغ ها را در یخچال بگذارید و آنها را مزه دار کنید

سپس سینه‌های مرغ را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خوب استراحت کند تا ادویه‌ها کاملا جذب شوند و طعم‌دار شوند، سپس تخم‌مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال هم می‌زنیم تا گلوله‌ای شود و بافت کاملاً یکدست شود.

مرحله چهارم: تخم مرغ های زده شده، آرد سوخاری و آرد را در کاسه های جداگانه بریزید

در این مرحله کاسه تخم مرغ های زده شده را کنار بگذارید سپس آرد سوخاری ها را در ظرف دیگری بریزید و سپس در ظرف دیگری مقداری آرد بریزید و کنار بگذارید، وقتی مرغ ها کاملا مزه دار شدند آنها را از یخچال خارج کنید. آوردن

مرحله 5: سینه های مرغ را در آرد و تخم مرغ زده شده بغلتانید

سپس برش های مرغ را ابتدا در ظرف آرد بریزید و در آرد بغلتانید تا تمام قسمت های آن آرد شود سپس سینه های مرغ را در ظرف تخم مرغ فرو کنید و بیرون بیاورید تا تمام قسمت های سینه مرغ کاملا آغشته شود. تخم مرغ

مرحله 6: سینه های مرغ را در آرد سوخاری بغلتانید

سپس برش های سینه مرغ را در آرد سوخاری آغشته کرده و در آرد سوخاری بغلتانید تا همه قسمت ها با آرد سوخاری آغشته شود.

مرحله هفتم: برش های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید

بعد در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس برش های مرغ سوخاری را در تابه بریزید، حرارت را کم کنید، بگذارید کاملا قرمز و طلایی شود.

مرحله هشتم: مرغ ها را برگردانده و طرف دیگر را سرخ کنید

بعد از سرخ شدن یک طرف ورقه های مرغ، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی شود، مرغ سرخ شده را از ماهیتابه خارج کنید و در ظرف دیگری قرار دهید و دقت کنید که تمام قسمت های مرغ به یک اندازه سرخ شود. که باید انجام شود

مرحله نهم: نان برگر را برش دهید و سس را روی آن بریزید

سپس نان برگر را از وسط نصف کنید، سس کچاپ یا کچاپ دلخواه بریزید و پهن کنید، سپس مقداری کاهو را که از قبل شسته و خشک کرده اید به سلیقه و اندازه خود اضافه کنید، به قطعات کوچکتر برش دهید.

مرحله 10: برگ های کاهو، مرغ سرخ شده و پنیر گودا را روی نان برگر قرار دهید.

اگر برگ های کاهو کوچک و اندازه مناسب هستند، نیازی به برش نیست، سپس مقداری برگ کاهو را داخل نان برگر قرار دهید، سپس یک تکه استیک سرخ شده را روی برگ های کاهو قرار دهید و تکه های پنیر گودا را روی آن اضافه کنید. بالای استیک ها و رفتن

مرحله یازدهم: ساندویچ مرغ سرخ شده را آماده کرده و سرو کنید

یک لایه دیگر از استیک کبابی را روی پنیر گودا قرار دهید، سپس برش های پنیر گودا را روی استیک ها قرار دهید، سپس طرف دیگر نان را روی آن ها قرار دهید و ساندویچ مرغ سرخ شده را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار سرو کنید. با انواع دارچین و مخلفات.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا