آشپزی

طرز تهیه ساندویچ مرغ هواپیمایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ساندویچ مرغ در هواپیما

ساندویچ مرغ هواپیما یکی از ساندویچ های خوشمزه، آسان و خوشمزه است که می توانید آن را به روش های مختلف تهیه کنید. ساندویچ مرغ در هواپیما یک میان وعده محبوب است. برای راهنمای کامل گام به گام در مورد طرز تهیه ساندویچ مرغ هواپیمایی، ادامه دهید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
سینه مرغ آب پز 1 قطعه
هویج نپخته 2 عدد
ذرت آب پز نصف فنجان
خیار ترشی نکنید نصف فنجان
چیپس خرد شده 1 فنجان
سس مایونز کافی
نمک و پودر آویشن کافی
آبلیموی تازه به مقدار مورد نظر
نان باگت فقط مقدار مناسب
کاهو شسته و خرد شده به مقدار مورد نظر
گوجه های خرد شده با مقدار دلخواه

طرز تهیه ساندویچ مرغ در هواپیما

مرحله 1: سینه یا ران مرغ را با آب در قابلمه بریزید

ابتدا سینه مرغ را بشویید سپس در قابلمه بریزید، بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید زیرا سریعتر پخته می شود، اما طبق ذائقه می توانید از پای مرغ نیز برای تهیه این ساندویچ استفاده کنید سپس مقداری آب در قابلمه بریزید. .

مرحله دوم: پیاز، هویج و ادویه ها را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید

پیاز را پوست گرفته به چهار قسمت تقسیم کرده و مقداری نمک و زردچوبه و فلفل سیاه در قابلمه بریزید.

مرحله 3: مرغ را بجوشانید و هویج و آب را در ظرف دیگری بریزید

سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم و سینه مرغ را به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم می گذاریم خوب بپزد تا قوام آن کاملا نرم شود، هویج ها را شسته و پوست گرفته و در قابلمه ای کوچک روی آن ها قرار می دهیم.

مرحله چهارم: هویج ها را بجوشانید و سپس خرد کنید

سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید هویج ها بپزند و بافت آنها کاملا نرم شود، بعد از حدود نیم ساعت هویج خوب پخته و نرم می شود، پس از پخته شدن هویج، قابلمه را از روی حرارت بردارید، هویج ها را برش دهید. ، رنده و ریز خرد کنید.

مرحله 5: لوبیاها را در قابلمه بپزید

بعد مقداری ذرت در قابلمه بریزید و مقداری آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید ذرت بپزد و نرم شود حدود 10 دقیقه طول می کشد تا خوب بپزد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله 6: مرغ را خرد کنید

بعد از اینکه مرغ خوب پخت و بافت آن نرم شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا از حرارت اولیه کمی کاسته شود، سپس مرغ را ریش ریش کرده یا با چاقوی تیز نگینی شکل به قطعات کوچک برش دهید و در ظرفی قرار دهید

مرحله هفتم: هویج و ترشی خرد شده و مقداری ذرت را به مخلوط اضافه کنید

سپس هویج پخته رنده شده را روی مرغ ها بریزید سپس مقداری خیارشور را به صورت خلال های نازک برش بزنید و روی مخلوط بریزید سپس مقداری ذرت پخته بریزید، اگر ذرت نداشتید می توانید از کنسرو ذرت استفاده کنید.

مرحله 8: چیپس خرد شده و سس مایونز را به مخلوط اضافه کنید

سپس مقداری چیپس خرد شده را روی مخلوط مواد بریزید سپس سس مایونز را به مواد اضافه کنید و همه مواد را کاملا با هم مخلوط کنید تا طعم سس کاملا به خورد همه مواد برود و طعم خوبی به آنها بدهد. مقدار سس بستگی به ذائقه شما دارد.

مرحله 9: ادویه ها و آبلیمو را به مخلوط اضافه کنید

سپس مقداری نمک و پودر آویشن را روی مخلوط مواد بپاشید، خوب مخلوط کنید و با آنها مخلوط کنید تا عطر آویشن پخش شود، سپس یک لیموی تازه را بشویید و از وسط نصف کنید، آب آن را بگیرید، سپس روی مخلوط بریزید و مخلوط کنید. آنها

مرحله 10: همه مواد را با هم مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید

وقتی طعم لیمو کاملا جذب مواد شد، روی کاسه را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید، سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد تا طعم همه مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله یازدهم: نان باگت را برش دهید و مخلوط مواد را داخل ساندویچ بریزید

بعد از این مدت کاسه همزن را از یخچال خارج کرده و یک نان باگت را از وسط نصف کرده و مقداری از مواد را داخل نان ساندویچی بریزید، بسته به ذائقه می توانید از مقداری کاهو یا گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید و داخل نان بریزید. یک ساندویچ بگذارید. در نهایت ساندویچ مرغ هواپیمایی را به عنوان یک صبحانه خوشمزه و سریع یا یک غذای ساده و پرطرفدار با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا