طرز تهیه ساندویچ میگو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ساندویچ میگو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه ساندویچ میگو
ساندویچ میگو یکی از انواع غذاهای دریایی سالم و بسیار لذیذ است که با دستور پخت های مختلف می توانید آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ساندویچ میگو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
میگو | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد |
سیب زمینیها | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | کافی |
زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز | کافی |
پودر دارچین، نمک و روغن مایع | کافی |
طرز تهیه ساندویچ میگو
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ میگو پورتو ابتدا پیاز را پوست بگیرید سپس آن را بشویید و به ورقه های نازک برش دهید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم.
مرحله دوم
حالا پیاز را به ماهیتابه اضافه کنید سپس تفت دهید تا پیاز سبک و کاراملی شود. سپس میگو را به پیاز اضافه کنید سپس تفت دهید و اجازه دهید میگو کاملا بپزد. سپس کمی نمک به میگو اضافه می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر دارچین را به میگو اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود و سرخ شوند. سپس پوره گوجه فرنگی را به میگو اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله چهارم
حالا که بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفته است، اجازه دهید میگوها به مدت 5 تا 10 دقیقه سرخ شوند تا کاملا پخته شوند. در همین حین سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشویید و به قطعات کوچک برش دهید.
مرحله پنجم
در این مرحله تابه ای جداگانه روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود. سپس سیب زمینی ها را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند.
مرحله ششم
در آخر سیب زمینی سرخ شده را به مواد میگو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شود. بعد از 5 دقیقه حرارت را خاموش کنید سپس مخلوط میگو را با نان باگت سرو کنید. نوش جان.
5
2