آشپزی

طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری

ساندویچ ژامبون تنوری یکی از غذاهای ساده و لذیذ بین المللی است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ژامبون 12 برگ
پنیر چدار 4 برگ
قارچ 200 گرم
خيار شور 8 عدد
سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
کاهو 4 برگ
نان باگت 4 عدد
روغن مایع یا کره کافی

طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ ژامبون تنوری ابتدا قارچ را بشویید و خشک کنید سپس آن را به صورت ورقه ای برش دهید. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با کمی روغن روی آن می مالیم.

مرحله دوم

حالا قارچ ها را به تابه اضافه می کنیم سپس حرارت را زیاد می کنیم تا قارچ ها آب نریزند و کاملا سرخ می شوند. سپس قارچ ها را از ماهیتابه خارج می کنیم و دوباره تابه را با روغن چرب می کنیم و 3 ورق ژامبون را داخل تابه می ریزیم.

سطح سوم

در این مرحله 1 ورقه پنیر چدار را روی برش های ژامبون می گذاریم و مقداری قارچ تفت داده شده را روی پنیر می ریزیم سپس می گذاریم پنیر آب شود و ژامبون را سرخ می کنیم. سپس کاهو را شسته و در آبکش می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا خیارشورها را شسته و به صورت نواری برش می دهیم. سپس داخل نان باگت مقداری سس مایونز می ریزیم و پهن می کنیم و سپس یک برگ کاهو و مقداری ترشی داخل نان می ریزیم سپس ژامبون را روی کاهو می گذاریم.

مرحله پنجم

در آخر نان باگت را کاغذ می بندیم و پاها را به همین ترتیب آماده می کنیم سپس داخل باگت می گذاریم. در آخر ساندویچ ها را به سلیقه خود با سس مایونز یا سس کچاپ سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا