آشپزی

طرز تهیه سان شاین با طعمی دلنشین در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

چگونه یک خورشید بسازیم

آفتابه یکی از دسرهای خوش طعم و لذیذی است که درست کردنش بسیار راحت است.این دسر شیک را می توانید با چند نوع ژله و بستنی وانیلی و میوه های فصل تهیه کنید.آفتابی که طرفداران زیادی دارد برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب و جذاب است. .. درباره آشنایی کامل و گام به گام با چگونه یک خورشید بسازیم برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
پودر ژله توت فرنگی 1 بسته
پودر ژله بلوبری 1 بسته
پودر ژله خربزه 1 بسته
آب جوش برای هر بسته پودر ژله 1 پیمانه
آب سرد برای هر بسته پودر ژله نصف پیمانه
موز 1 قطعه
توت فرنگی 6 تا 7 عدد
انبه نصف 1 عدد
بستنی وانیلی کافی

چگونه یک خورشید بسازیم

مرحله 1: پودر ژله را با آب جوش مخلوط کنید

برای تهیه گل آفتابگردان به چند بسته ژله با رنگ ها و طعم های مختلف نیاز دارید، هر بسته ژله رنگی را در ظرفی جداگانه بریزید، سپس یک لیوان آب جوش اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و ژله پودر شده را در آب حل کنید. .

مرحله دوم: قابلمه ژله را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید

برای اینکه پودر ژله کاملا در آب حل شود و بافت مخلوط به دست آمده صاف، شفاف و یکدست شود، می توانید کاسه همزن را به مدت تقریبی 4 تا 5 دقیقه زیر حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ذرات پودر ژله کاملا حل شوند و یک بافت تمیز تشکیل می شود.

مرحله 3: آب سرد را به مخلوط ژله اضافه کنید

سپس قابلمه ژله را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس مقداری آب سرد به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا دمای آن متعادل شود، سپس مخلوط ژله را در قالب یا ظرف مستطیلی با ارتفاع کم بریزید، می توانید قابلمه را از قبل گرم کنید. کمی .چربی

مرحله چهارم: ژله ها را در یخچال قرار دهید

همه ژله ها را به همین ترتیب آماده کنید سپس در قالب های تک نفره بریزید سپس ظرف ژله را در یخچال قرار دهید، قالب ژله را 2-3 ساعت در یخچال بگذارید، خودش را بگیرد و بافت آن ثابت شود. . برش آسان

مرحله 5: استفاده از پودر ژله با رنگ ها و طعم های مختلف

با توجه به ذائقه خود از ژله های طعم دار استفاده کنید اما برای جذابیت بیشتر جلوه خورشید سعی کنید از رنگ های مختلف مانند ژله توت فرنگی یا گیلاس، ژله خربزه، ژله بلوبری و ژله پرتقال استفاده کنید تا در زیر نور خورشید رنگ های مختلفی وجود داشته باشد. آنها دارند

مرحله ششم: ژله ها را از یخچال خارج کرده و به قطعات کوچک برش دهید

بعد از اینکه ژله ها در یخچال بسته شدند و آماده شدند، ظرف های ژله را از یخچال خارج کنید و به مستطیل های هم اندازه تقریبی 2×4 سانتی متر برش دهید، البته می توانید ژله ها را به هر شکل و اندازه ای که دوست دارید به صورت برش خورده درست کنید.

مرحله هفتم: ژله را روی لایه اول بریزید

سپس یک لایه ژله رنگی را در ظرف سرو بریزید، می توانید در لایه اول چند برش ژله به رنگ های مختلف بریزید، مثلا یک برش ژله توت فرنگی و یک تکه ژله زغال اخته را در ظرف سرو بریزید یا می توانید برای استفاده از لایه اول فقط از یک رنگ ژله استفاده کنید.

مرحله هشتم: بستنی وانیلی را روی ژله ها بریزید و لایه دوم را تشکیل دهید

سپس بستنی وانیلی را از یخچال خارج کنید، مقداری از آن را روی ژل های داخل فنجان بریزید تا یک لایه بستنی داشته باشید، سپس برای لایه سوم از میوه های فصل استفاده کنید که معمولا موز است، میوه ای که در بازار موجود است. همه فصول و طعم فوق العاده .

مرحله 9: موز و سایر میوه ها را برش دهید

سپس موز را حلقه ای برش دهید، چند حلقه موز را در یک لیوان روی بستنی وانیلی قرار دهید، می توانید فقط از موز استفاده کنید یا از میوه های دیگر مانند توت فرنگی یا انبه به همراه موز استفاده کنید.به دلخواه برش بزنید.

مرحله 10: میوه ها را روی بستنی وانیلی بریزید و چند تکه ژله رنگی را روی میوه ها بریزید.

سپس میوه را روی بستنی وانیلی بریزید، با موز ترکیب کنید تا از چند نوع میوه تازه روی بستنی استفاده کرده باشید، سپس چند تکه ژله رنگ دیگر در فنجان بریزید، بهتر است در هر لایه فقط یک رنگ استفاده کنید. ژله

مرحله یازدهم: بستنی وانیلی و توت های خرد شده را روی لایه ژله بریزید

سپس دوباره بستنی وانیلی را روی لایه ژله بریزید، ورقه های میوه را روی آن اضافه کنید، لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید تا لیوان پر شود، در لایه آخر ترکیبی از برش های ژله و میوه تازه را بریزید و به شکل دلخواه در بیاورید تزیین در آخر سان شاین را به عنوان یک دسر جذاب برای پذیرایی و مهمانی در کنار انواع دسرها و انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا