آشپزی

طرز تهیه سس پستو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سس پستو

سس پستو یکی از سس های بین المللی خوشمزه و پرطرفدار است که در تهیه غذاهای ایتالیایی از آن استفاده می شود، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه سس پستو برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای سس پستو
ریحان 2 فنجان
پنیر پارمزان یا پنیر پارمزان ½ فنجان
روغن زیتون ½ فنجان
آجیل یا بادام زمینی ⅓ شیشه
سیر 3 قرص
آبلیموی تازه کافی
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه سس پستو

مرحله اول

برای تهیه سس پستوی خوشمزه ابتدا پوست گردو را جدا می کنیم سپس مغز آن را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. سپس ریحان را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود.

مرحله دوم

حالا گردوها را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید سپس آنقدر هم بزنید تا گردوها کاملا پودر شوند. توجه داشته باشید که ابتدا باید گردوها را خرد کنید چون اگر همه مواد را مخلوط کنید گردو خوب له نمی شود. سپس ریحان را اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله ریحان را خوب هم می زنیم سپس پرک های سیر را جدا می کنیم و در مخلوط کن می ریزیم و دوباره هم می زنیم تا سیر خوب پوره شود. سپس روغن زیتون را کم کم به مخلوط ریحان اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا هر بار که مخلوط کن را خاموش می کنیم و مواد باقیمانده را از دیواره مخلوط کن جدا می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم. سپس وقتی سس خامه ای شد، پارمزان یا پارمزان و پنیر رژیانو را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله نمک را به همراه فلفل سیاه اضافه می کنیم و در آخر مواد را به مدت 1 دقیقه مخلوط می کنیم سپس در ظرف مورد نظر می ریزیم. این سس خوشمزه را می توانید با انواع غذا میل کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا